Też żałuję, że nagranie urwane ...
Też żałuję, że nagranie urwane ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam ałabaja ale w wieku 11 miesięcy, jest jeszcze na etapie ,że kocha wszystkich
Bądź czujny. Socjalizuj to pomoże w jakimś stopniu ale bądź czujny. Przyjdzie taki dzień ( i to nie długo), że wyrwie się do przodu z taką siłą, że nie zdążysz zareagować. Na spacerze z alabajem to ty musisz obserwować otoczenie. Lepiej żebyś pierwszy zauważył kota albo psa którego nie lubi.
Mi mój raz złamał mały palec u ręki (szczeknął na niego buldog francuski) .Raz 2 kości śródręcza w prawej ręce - zobaczył psa który ugryzł go gdy był szczeniakiem.
Bądź czujny. Socjalizuj to pomoże w jakimś stopniu ale bądź czujny. Przyjdzie taki dzień ( i to nie długo), że wyrwie się do przodu z taką siłą, że nie zdążysz zareagować. Na spacerze z alabajem to ty musisz obserwować otoczenie. Lepiej żebyś pierwszy zauważył kota albo psa którego nie lubi.
Mi mój raz złamał mały palec u ręki (szczeknął na niego buldog francuski) .Raz 2 kości śródręcza w prawej ręce - zobaczył psa który ugryzł go gdy był szczeniakiem.
ahh zazdroszczę Wam tych psów, ale cóż na razie wiodę życie nastawione na podróże więc jeszcze przyjdzie czas
Też od dziecka miałem owczarki niemieckie / belgijskie, w życiu małego psa bym nie wziął, bo co to za pies którego ty musisz bronić
Jest silny jak jasna cholera, używam szelek z podpięciem z przodu, teoretycznie dla psów ciągnących. Na koty jest cięty jak jasna cholera, dostaje szału i odgłosy jak rozjuszony niedźwiedź. Do ludzi zero agresji ale no czas pokaże.
Jest silny jak jasna cholera, używam szelek z podpięciem z przodu, teoretycznie dla psów ciągnących. Na koty jest cięty jak jasna cholera, dostaje szału i odgłosy jak rozjuszony niedźwiedź. Do ludzi zero agresji ale no czas pokaże.
Właśnie się przyznałes, że jesteś debil, obym nie spotkał Twojegfo psa na szekach na swojej drodzę.Używaj prezerwatyw - tak na przyszłość.
Raz 2 kości śródręcza w prawej ręce - zobaczył psa który ugryzł go gdy był szczeniakiem.
Mściwy - już mi się podoba
Mam psa 80 kilo żywej wagi. W życiu by mi niczego nie złamał, bo w trakcie wychowywania używałem kolczatki. Jak widze psy ras agresywnch wyprowadzane na "szelkach", to aż mam ochotę dac w ryj włascicielowi. Ręce opadają...
Właśnie się przyznałes, że jesteś debil, obym nie spotkał Twojegfo psa na szekach na swojej drodzę.Używaj prezerwatyw - tak na przyszłość.
Mówisz, że mam nie popełniać błędów twojego starego ?
Tymczasem błazen z filmu wyprowadza wściekłego niedzwiedzia. Powodzenia!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów