Też żałuję, że nagranie urwane ...
Też żałuję, że nagranie urwane ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie jak go kupował to sprzedający powiedział " Panie ten szczeniaczek max będzie miał 40 cm wzrostu" chyba że to jest jeszcze szczeniaczek...
Ja mama Alabaja. Jak go kupiłem to jako szczeniak 4,5 miesiąca miał 70cm i 40 kilo wagi. Obecnie ma prawie 3 lata i 78 kilo oraz 84 cm w kłębie i jest to średniak na tę rasę.
aczkolwiek gosciu nie powinien go miec jesli nie umial psa wychowac i/lub utrzymac.
wiem co mowie- mam doga kanaryjskiego, wychowanego- nazywa sie Puszek.
ladny alabai, ale jeszcze nie olbrzymi- taki sredniak.
aczkolwiek gosciu nie powinien go miec jesli nie umial psa wychowac i/lub utrzymac.
No i po chuj ci taki duzy pies? Zeby grzmocil cie w dupe?
No i po chuj ci taki duzy pies?
od dzieciaka u mnie byly duze psy- takie przyzwyczajenie. Duze sa stabilniejsze niz te male i maja inny typ osobowosci. Inna sprawa ze lubie sie smiac- jak sprawdzal zlodziej u mnie klamke to tak spierdalal ze buta zgubil. Calkiem zabawne to bylo (pies nie dobiegl, skurkowaniec musial byc lekkoatleta)
Zeby grzmocil cie w dupe?
łeee słabe, mogles sie bardziej postarac z tym pojazdem
Najłagodniejsze psy z jakimi kiedykolwiek miałem styczność, mowa ofc o perro de prasa canario. Choć Twój wygląda trochę chudo
Najłagodniejsze psy z jakimi kiedykolwiek miałem styczność, mowa ofc o perro de prasa canario.
zgodze sie w 100%. Normalnie jak sa wychowane to sa to psy idealne. Pelne milosci, czulosci, delikatnosci dla rodziny i przyjaciol. Przy zagrozeniu dla swoich nie cofaja sie nawet na krok, zycie taki pies poswieci za czlowieka bez mrugniecia okiem
Choć Twój wygląda trochę chudo
Puszek nie jest ze mna od szczeniaka- to starszy adopciak po zagłodzeniu, z zapaleniem jelit (dokladniej IBD)- jak do mnie trafil wazyl cale 30kg po pol roku odkarmiania po interwencji (a normalnie waza 60kg)... Stracil praktycznie wszystkie miesnie (zeszkieletowany, nie byl w stanie nawet stac na wlasnych nogach). Odkarmilem, odbudowalem ile sie dalo miesni w tym wieku i z ta choroba, "doszlifowalem" calkiem niezle wychowanego psa i w sumie pies idealny. Jak w sumie wszystkie kanary wychowane w sposob normalny.
Mam ałabaja ale w wieku 11 miesięcy, jest jeszcze na etapie ,że kocha wszystkich
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów