13Mg do 25Mg.
fajnie jak producent posługuje się nomenklaturą lokalnie u niego uznawaną, a potem użytkownicy jego sprzętu za granicą mają problem z przeliczeniem megagramów na tony
blyto90 napisał/a:
13Mg do 25Mg.
fajnie jak producent posługuje się nomenklaturą lokalnie u niego uznawaną, a potem użytkownicy jego sprzętu za granicą mają problem z przeliczeniem megagramów na tony
przepraszam jaśniepana że z przyzwyczajenia napisałem tak jak muszę pisać codziennie w pracy i nie napisałem "t" . poza tym Tona [t] tak samo jak [Mg} nie należy do układu SI więc jak już się musisz przypierdalać to przynajmniej czep się że nie napisałem w kilogramach.
jeśli chujowo zacytowałem to wina braku doświadczenia w tej dziedzinie, kiedyś się nauczę.
przepraszam jaśniepana że z przyzwyczajenia napisałem tak jak muszę pisać codziennie w pracy i nie napisałem "t" . poza tym Tona [t] tak samo jak [Mg} nie należy do układu SI więc jak już się musisz przypierdalać to przynajmniej czep się że nie napisałem w kilogramach.
jeśli chujowo zacytowałem to wina braku doświadczenia w tej dziedzinie, kiedyś się nauczę.
Chcesz być fajny na siłę? Pokazać, że masz fajną pracę z fajnym systemem miar? - tyle w temacie.
Przecież gram i pochodne należą do systemu SI - cały ten system właśnie do tego służy. Żeby każdy gośc w każdej dziure na całym świecie wiedział że jak jest przedrostek "mega" to chodzi o milionową wielokrotność. Drugim celem jest kompresja tekstu - zamiast pisać 1000000g piszesz 1Mg.
jak janusz ze swoim passatem, na stacji na bialorusi.
Jak ktoś jest obrotny i umie zarobić to musi być od razu typowym januszem?
Typowy janusz to siedzi na zasiłku albo garnuszku rodziców i pierdoli głupoty na sadolu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów