Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobrze ze ktos ci w koncu pojechal bo juz sie ciebie nie da czytac a widac ze zabolalo i trafil w sedno
nie chodzę głosować więc wal się na ryj...
Coś w stylu "Podobno dostałeś wczoraj wpierdol w lesie? A tam las, trzy drzewa na krzyż". Nie umiesz czytać, jesteś debilem. Ten fakt się liczy.
sram na twój stan - ostatnia rzecz która mnie interesuje.
Ty to umiesz zaimponować
On miał wypadek, albo coś go spotkało nie przyjemnego, lub poprostu sprzedał to konto, kiedys jego posty były błyskotliwe, pełne sarkazmu, dziś to posty 12latka (mentalnie) nie wiem co tam sie odjebało , ale troche tesknie za starym HAL'em.
Ćpanie albo alkohol zatrzymało go w czasie Nikt normalny nie siedzi przez całą dobę na sadolu i nie przelewa swoich mądrości (jak się jemu wydaje) w każdym temacie. Usprawiedliwia to pierdoleniem, że pracuje w domu, dodatkowo imaguje swoją postać jako ideał, usiłuje pokazać to, że on wie najlepiej, ma najlepsze i co to kurwa nie on. Aż się rzygać chce na samą myśl o nim.
Można się domyślać, że spotykając go w rzeczywistości też by zachciało się rzygać widząc zaniedbanego, zaszczanego lumpa albo zaszczanego i zasranego niedojeba z zaburzeniem osobowości, któremu się wstać z przed komputera do kibla nie chce.
Tak HAL, bez obrazy ale właśnie tak jesteś postrzegany przez użytkowników
Ćpanie albo alkohol zatrzymało go w czasie Nikt normalny nie siedzi przez całą dobę na sadolu i nie przelewa swoich mądrości (jak się jemu wydaje) w każdym temacie. Usprawiedliwia to pie**oleniem, że pracuje w domu, dodatkowo imaguje swoją postać jako ideał, usiłuje pokazać to, że on wie najlepiej, ma najlepsze i co to k***a nie on. Aż się rzygać chce na samą myśl o nim.
Można się domyślać, że spotykając go w rzeczywistości też by zachciało się rzygać widząc zaniedbanego, zaszczanego lumpa albo zaszczanego i zasranego niedojeba z zaburzeniem osobowości, któremu się wstać z przed komputera do kibla nie chce.
Tak HAL, bez obrazy ale właśnie tak jesteś postrzegany przez użytkowników
Uważaj bo za takie obelgi można bana wyłapać, spróbuj bardziej delikatniej a głębiej wbijać sztylety
Z tym plastrem macie rację. Po chuj miałem szyć jak wystarczyło skleic, Po prostu w mojej pracy plaster odpada w ciągu 20 minut a ciągle otwierająca się rana wkurwia.
Nie ma się co tłumaczyć. Tutaj są sami twardziele którzy rany moczą w spirytusie a szyją dopiero kiedy urwie palca. I bardzo dobrze wiedzą co masz robić z własnym życiem mimo że nie wiedzą gdzie robisz i czym się zajmujesz.
Spośród wielu podobnych zajść tylko to jedno pozostawiło bliznę, a w tym miejscu nie mam pełnego czucia.
Zdjęcie jest z przed pół roku po ranie została blizna, a szyłem ten paluch już dwa razy, tylko że zdj tego przecięcia do kości nie mogę znaleźć. Mnie zakażenia nie łapią.
i prawidłowo, zszyłeś sobie sam zamiast zapychać miejsce w szpitalach, przecież tam jest COVID19 i ludzie umierajo.
W domu przynajmniej się nie zakazisz jakąś sepsą, czy pneumonią szpitalną.
Ja miałem podobne przecięcie po stawie kciuka też do kosci to tylko zdezynfekowałęm, i poskładałem bez szycia, obłożyłem krwawnikiem i działało.
Tak tez mam prawa wyborcze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów