📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za bezmózga z bickiem zamiast mózgu to najwyżej badanie na obecność sterydów, a nie piwo
Tak bardzo śmieszne, a teraz wypierdalaj na jebzdzidy czy kwejka. Nie zapomnij tylko im przetłumaczyć.
Nie dziwię mu się. To musiała być naprawdę nie lada pierdoła, skoro groźbą chciała wymusić zadawanie się z nią.
Kurwa z sadola robi sie nam drugi pejsbook...
Bez komentarza i bez piwa
Bez komentarza i bez piwa
@up komentarz zostawiłeś
hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział
-Chcesz wyjść na siłkę?
-Nie, jestem za dobry (żeby z tobą ćwiczyć)
-Myślisz, że jesteś za dobry, żeby do mnie dołączyć? Jesteś jebanym dupkiem który martwi się tylko o swoje mięśnie i mam nadzieję, że zdechniesz ty kupo gówna. Nie masz przyjaciół i umrzesz samotnie. Jestem zdecydowanie za dobry dla ciebie.
-Dzięki, że dostrzegłeś mięśnie.
-Nie, jestem za dobry (żeby z tobą ćwiczyć)
-Myślisz, że jesteś za dobry, żeby do mnie dołączyć? Jesteś jebanym dupkiem który martwi się tylko o swoje mięśnie i mam nadzieję, że zdechniesz ty kupo gówna. Nie masz przyjaciół i umrzesz samotnie. Jestem zdecydowanie za dobry dla ciebie.
-Dzięki, że dostrzegłeś mięśnie.
[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem
amaru2137 napisał/a:
Za bezmózga z bickiem zamiast mózgu to najwyżej badanie na obecność sterydów, a nie piwo
A co Cie gówno obchodzi co ten bezmózg robi ze swoim ciałem? Masz zamiar kupić od niego szpik kostny?
torento napisał/a:
hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział
hehe od razu widać komu nie stanie po sterydach.
dobrze ze mam popcorn do czytania wypocin ciot ktore siedza cale dnie w gimnazjum, lub w ciepłym domu przykomputerku i obiadku mamusi, dla ktorych podbiegniecie do autobusu to mini zawał serca
i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet
i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet
mmaakkss napisał/a:
[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem
Nie mam potrzeby, jestem już dawno po sesji. A jak tam ci sprawdzian z pszyry poszedł?
@job_twaju_mać
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów