18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Moje mjenso je tfojom trawe
~Velture • 2018-08-28, 15:18
Kolejny protest miłośników koszenia trawników przeciwko ciężko zapierdalającemu rolnikowi

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2018-08-28, 15:20 7
weganie wpierdalając wyłącznie roślinność (brak zrównoważonego bilansu w łańcuchu pokarmowym) przyczyniają się do spustoszenia i wyjałowienia matki ziemi
Zgłoś
sqnk 2018-08-28, 15:23 47
na moje ten gosc je mieso tylko niema pomyslu jak zaruchac..
Zgłoś
janlew 2018-08-28, 15:39 11
"Go vegan" ...Go and kurwa die vegan bitch!!!
Zgłoś
ePeeL 2018-08-28, 16:06
No i kurwa prawidłowo. Mógł nie hamować.
Zgłoś
sirapacz 2018-08-28, 16:09 4
@ePeel ale wtedy by odpowiadał prawnie jak za człowieka.
Zgłoś
rozkurw 2018-08-28, 16:29 8
nawet ciągnik wkurwiony,przyjrzyjcie się mu jak wyjeżdża

My life,my rulez.
Zgłoś
BKKWK 2018-08-28, 16:58 31
Rozumiem wegetarianizm, rozumiem weganizm. Ale, do ciężkiej kurwy, wara od mojego talerza i tego, co na nim leży. Chcesz jeść wyłącznie zieleninę? Twoja sprawa. Tak jak moją sprawą jest wpierdalanie kurczaków.
Zgłoś
Creatures 2018-08-28, 17:55
up BKKWK
racja !!!

Blood !!!
Zgłoś
t................x 2018-08-28, 17:58
a jak wracał to wszyscy już grzecznie na poboczu
Zgłoś
Wiewór 2018-08-28, 18:23
Oni powinni być sądzeni za terroryzm próbują siłą narzucać innym swój światopogląd

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Nexus69 2018-08-28, 18:32
Nie ma piwa. Chwastożerny przeżył ...
Zgłoś
Kosmodysk 2018-08-28, 18:56 2
Tę w białych bucikach to bym chętnie ruchał, nawet bym się poświecił i przez tydzień mięsa nie jadł.
Zgłoś
Heydash 2018-08-28, 19:33 4
@BKKWK zgodził bym się z Tobą gdybyś hodował swoje kilka kurek na własny użytek ale pewnie kupujesz ten syf z biedry który szkodzi wszystkim bo wyprodukowanie 1kg kurczaka zużywa 3,5 tyś. litrów wody, na 1kg wołowiny potrzeba 4,3 tyś litrów wody. Dodatkowo zatruwacie ziemie na której buduje się farmy, emitujecie więcej CO2 (1kg wołowiny = 20kg CO2) oraz wycinka lasów w Amazonii to również akcja mięsożerców ponieważ bardziej się opłaca postawić tam hodowle kur czy wołów niż organizować wycieczki.

Na roczne wyżywienie jednej osoby ‚mięsożernej’ musi być przeznaczone przynajmniej 0,5 ha ziemi oraz 1,5 ha pastwisk, podczas gdy do wyżywienia ‚roślinożercy’ wystarczy 4 razy mniej powierzchni – około 0,5 ha.

Więc mi nie pierdol że to nie moja sprawa na jakim świecie będą mieszkać moje dzieci jak już wszystko zaoracie.
Zgłoś
tofik2230 2018-08-28, 19:45 23
Up 1kg kurczaka 3.5tys litrów wody idź lepiej do szkoły a nie powtarzasz brednie... albo idź nażryj się trawy bo głodny nie jesteś sobą. Byle co zje i byle co gada

tofik2230
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów