📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
w ogole kurwa zakazac posiadania psa w miescie a nie takie pierdolenie
nie masz 10 hetarow i lasu obok zeby to mogolo tam srac i szalec to nie masz psa i gg
w sumie jak wrzucasz nie chore to tez
nie masz 10 hetarow i lasu obok zeby to mogolo tam srac i szalec to nie masz psa i gg
chyba raczej "małpeczka" właściciele pozwalają jej wychodzić na balkon, ma dość sporo swobody jak widać...
Też twierdzę że pies bez kagańca to pies do odstrzału a właściciel kara finansowa tak dotkliwa żeby do końca życia pamiętał
I cyk ja smalec kundle
flejtuch napisał/a:
To sam kurwa spróbuj tak zrobić internetowy cwaniaczku.
Ty widziałeś kiedyś agresywnego psa ??? On podszedł i się zatrzymał. Jak by się chciał bawić. A na samym początku to nawet się chował że strachu.... To nie te zwierzęta do odstrzału tylko ta tępa ludzkość bez empati w postaci policji.....
Po prostu brak mi słów...
piękno dla oczu, poezja dla uszu, pocisk w sabaka żopu - wspaniałe
piękno dla oczu, poezja dla uszu, pocisk w sabaka żopu - wspaniałe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów