Swoje fantazje erotyczne zachowaj dla siebie.
Jak nazywasz to fantazją erotyczną to fajnie masz
To sam k***a spróbuj tak zrobić internetowy cwaniaczku.
Abstrahując od faktu, że z palcem w dupie ogarniesz paa bo uwaga! po to został ten jebany patyk wymyslony to... Na chuj im ten poskron skoro nie umie go używać i wedlug ciebie jest to niemalże niemożliwe? . Tak trzeba miec jakąś tężyzne fizyczna i uwazam, ze kazdy mundurowy jesli jej nie ma to wyjazd z roboty. Tutaj obstawiam, ze maly siur chcial sobie strzelic do czegoś. Jakby nie mieli tego kija ok jesli pokaze zeby kula leci. Jednak mimo wszystko szkoda stwora bo cierpi przez jebanych idiotow jak zwykle
Pizdy posrane a nie policja, odjebać wystraszonego uciekającego psa i to w dodatku uwiązanego z już martwym. Mam nadzieję, że odszkodowanie będzie tak absurdalne jak ta akcja niewyszkolonych krawężników.
Zaczynając od ciebie.
Pierwszy byś ryczał jakby taki wystarszony, uciekający pies cię upierdolił, że gdzie była policja i dlaczego go nie unieszkodliwili jebany hipokryto.
Swoje fantazje erotyczne zachowaj dla siebie.
Też płaczesz nad losem odstrzelonych kundli pojebanego właściciela? Może w takim razie to i ciebie czeka i twojego czteronogiego kundla.
Pies bez kagańca, pies do odstrzału i właściciel w ramach prewencji.
ty kurwo niemyta...
tak samo dla ludzi zjebów (bez kagańca = do odstrzału)
Pizdy posrane a nie policja, odjebać wystraszonego uciekającego psa i to w dodatku uwiązanego z już martwym. Mam nadzieję, że odszkodowanie będzie tak absurdalne jak ta akcja niewyszkolonych krawężników.
Zaczynając od ciebie.
Pierdolisz. Jakby typ je opanował a nie rzucał się to by ich nie odjebali.
Widać miał już dość wychodzenia z nimi.
Cywilizowany zachód psia krew! Ludzie to zaraza. Takie kiło - rako - aids tej planety.
"Postępowy brytol" odstrzeli - cywilizowany chińczyk... obedrze żywcem ze skóry
Posrkamiałem już konie i krowy, co to jest nałożyć na szyję i przytrzymać poskrom?
A po co, skoro można odjebać kundla i z głowy? U mnie panowie milicjanci mają po piwku, dobra robota.
A co kurwa powiesz o tym psie ktory nie utrzymal psa pętla poskromu przez co inny pies musial odjebac zwierzaka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów