📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Brawo. Tak właśnie trzeba. Wystrzelać wszystkie jebane kundle i przetopić na smalec.
Pizdy posrane a nie policja, odjebać wystraszonego uciekającego psa i to w dodatku uwiązanego z już martwym. Mam nadzieję, że odszkodowanie będzie tak absurdalne jak ta akcja niewyszkolonych krawężników.
Zaczynając od ciebie.
420710247365 napisał/a:
Brawo. Tak właśnie trzeba. Wystrzelać wszystkie jebane kundle i przetopić na smalec.
Zaczynając od ciebie.
ta z drugiego piętra ma fajnego kotka
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Miód na oczy. Perfekcyjnie wręcz.
A wam co bronią psiaków czy właściciela.
Wytłumaczcie dziecku dlaczego jego twarz została oszpecona na resztę życia, przykładów jest wiele.
Chcesz psa? Chomika czy kurwa kunę agrestową?
Miej se, tylko zadbaj o to aby nie stanowiła zagrożenia dla innych, i chuj mnie to boli że macie argument "przecież on nie gryzie".
Poskramiasz mówisz? To poskrom swój mózg o ile go masz, bo się chyba trochę te synapsy rozbrykały.
Nie każdy lubi psy, nie każdy poskramia bo ja wiem, T-Rexy na śniadanie.
Czy jak lubię szermierkę to mam latać po ulicy i napierdalać ludzi szablą? Czy jak jestem elektrykiem to mam jebać ludzi prądem? I w obu wypadkach śmiać się ze hej? Albo gadać "ja bym się obronił" albo "tego kabelka bym nie tykał"?
Mieszkasz w społeczeństwie więc się dostosuj.
Pies? Ok, kaganiec i smycz, zesra się? To sprzątnij i nikt ci nie będzie gadał.
A wam co bronią psiaków czy właściciela.
Wytłumaczcie dziecku dlaczego jego twarz została oszpecona na resztę życia, przykładów jest wiele.
Chcesz psa? Chomika czy kurwa kunę agrestową?
Miej se, tylko zadbaj o to aby nie stanowiła zagrożenia dla innych, i chuj mnie to boli że macie argument "przecież on nie gryzie".
Poskramiasz mówisz? To poskrom swój mózg o ile go masz, bo się chyba trochę te synapsy rozbrykały.
Nie każdy lubi psy, nie każdy poskramia bo ja wiem, T-Rexy na śniadanie.
Czy jak lubię szermierkę to mam latać po ulicy i napierdalać ludzi szablą? Czy jak jestem elektrykiem to mam jebać ludzi prądem? I w obu wypadkach śmiać się ze hej? Albo gadać "ja bym się obronił" albo "tego kabelka bym nie tykał"?
Mieszkasz w społeczeństwie więc się dostosuj.
Pies? Ok, kaganiec i smycz, zesra się? To sprzątnij i nikt ci nie będzie gadał.
Ganso napisał/a:
Posrkamiałem już konie i krowy, co to jest nałożyć na szyję i przytrzymać poskrom?
A tobie żeby coś tam na dole nie stanęło bo ta strona jest pełna pojebów
poskramiałeś ale chyba kutasa końskiego
Ganso napisał/a:
Jebane pizdy nie policjanci, nie mogli sobie kurwa z patykiem do poskramiania poradzić do od razu strzelać do psa? Pod ściane z takimi śmieciami
Ciebie i twojego obsrańca który liże ci mordę zaraz po umyciu dupy językiem też to czeka
Rafafik napisał/a:
Ciebie i twojego obsrańca który liże ci mordę zaraz po umyciu dupy językiem też to czeka
Swoje fantazje erotyczne zachowaj dla siebie.
Masz psa to go wyprowadzaj według zasad posiadania psa, jesteś agresywnym pojebem do którego często wpada policja to nie dziw się że je odjebią podczas interwencji. W domu jeszcze bym zrozumiał ale na mieście podczas interwencji są do odjebania bo stwarzają zagrożenie. Co innego oglądać taki film raz na pół roku a co innego mieć kontakt kilka razy w miesiącu gdy atakuje cię pies aresztowanej osoby.
Miód na oczy. Bez powodu tylu funkcjonariuszy tam nie wezwali.
A wszystkim bambinistycznym zoofilom niech jebane pchlarze odgryzą fujarę tudzież gówniaka. I wtedy będziecie optowali za linczem na właścicielu, a niewinne pieski wyślecie do schroniska na koszt podatnika (czyli m. in. wasz), żeby trafiły do szczęśliwej i kochającej rodziny na powtórkę.
A wszystkim bambinistycznym zoofilom niech jebane pchlarze odgryzą fujarę tudzież gówniaka. I wtedy będziecie optowali za linczem na właścicielu, a niewinne pieski wyślecie do schroniska na koszt podatnika (czyli m. in. wasz), żeby trafiły do szczęśliwej i kochającej rodziny na powtórkę.
Jebać koty ale jak pies należy do zjebanych ras i jest agresywny, to bardzo dobrze, że został odstrzelony. Może jedynie trzeba było go dobić żeby nie cierpiał.
Mógłbym za friko chodzić po ulicach i odstrzeliwać kundle...
Dziecko wali o beton a ci zamiast je ułożyć na płaskim i nie ruszać do przyjazdu karetki to podnoszą i pionują... zero pomyślunku
Dziecko wali o beton a ci zamiast je ułożyć na płaskim i nie ruszać do przyjazdu karetki to podnoszą i pionują... zero pomyślunku
Każde zapchlone gówno w przestrzeni publicznej bez smyczy i kagańca powinno być eksterminowane.
Marsz. Józef Piłsudski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów