📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pies bez kagańca, pies do odstrzału i właściciel w ramach prewencji.
Tak burking .. a zara by ujebały kazdego , tez nie lubie tej rasy
Cywilizowany zachód psia krew! Ludzie to zaraza. Takie kiło - rako - aids tej planety.
Jebane pizdy nie policjanci, nie mogli sobie kurwa z patykiem do poskramiania poradzić do od razu strzelać do psa? Pod ściane z takimi śmieciami
Ganso napisał/a:
Jebane pizdy nie policjanci, nie mogli sobie kurwa z patykiem do poskramiania poradzić do od razu strzelać do psa? Pod ściane z takimi śmieciami
To sam kurwa spróbuj tak zrobić internetowy cwaniaczku.
Ganso napisał/a:
Nie zesraj się
flejtuch napisał/a:
To sam kurwa spróbuj tak zrobić internetowy cwaniaczku.
Posrkamiałem już konie i krowy, co to jest nałożyć na szyję i przytrzymać poskrom?
banerr napisał/a:
Nie zesraj się
A tobie żeby coś tam na dole nie stanęło bo ta strona jest pełna pojebów
rafał88 napisał/a:
Pies nie winny, tylko właściciel psa.
Ale pierdolisz, jak nastolatka ktora lizal pies
Kurwa te psy chuja robiły, to nawet pitbulle nie są…
Ganso napisał/a:
Posrkamiałem już konie i krowy, co to jest nałożyć na szyję i przytrzymać poskrom?
A tobie żeby coś tam na dole nie stanęło bo ta strona jest pełna pojebów
Konia to na pewno często poskramiasz....jestem w stanie Ci uwierzyć.
No grubo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów