Co wyjaśniał kanarom. Włochy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Co wyjaśniał kanarom. Włochy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ciekawe, że jeszcze niedawno, za Cesarstwa Rzymskiego musieli na nich polować i ujarzmiać, dziś sami lgną do kolebki, ale trochę w innym charakterze, z innym nastawieniem. Jakoś chyba historia się trochę na makaroniarzach, francuzach, hiszpanach i innych dawnych kolonialistach mści. Ciekawie się to ogląda.
strzelanie do takich powinno byc prawnie dozwolone
gatunek allochtoniczny o znacznej ekspansywności, który rozprzestrzenia się naturalnie lub z udziałem człowieka i stanowi zagrożenie dla fauny i flory danego ekosystemu, konkurując z gatunkami autochtonicznymi o niszę ekologiczną, a także przyczyniając się do wyginięcia gatunków miejscowych.
Wezwać weterynarza i uśpić małpę z wścieklizną.
Tych czarnych zwierząt nie da się udomowić, ile można wałkować ro samo.
Ale jest jakiś progress. Małpie stawiono skuteczny opór. Tym razem groza posądzenia o rasizm nie sparaliżowała ludzi.
antidotum4 napisał/a:
To ciekawe, że jeszcze niedawno, za Cesarstwa Rzymskiego musieli na nich polować i ujarzmiać, dziś sami lgną do kolebki
no właśnie... dlatego powinni na nowo otworzyć koloseum
Mam proste rozwiązanie. Wszystkim przyjezdnym "inżynierom" na wjeżdzie obroża z pastuchem elektrycznym - plus pilot dla każdego finkcjonariusza/ strażnika granicznego itp.
Odpierdala = jebany prądem. Albo przestaliby odpierdalać, albo przyjeżdzać. WIN- WIN sytuacja
Odpierdala = jebany prądem. Albo przestaliby odpierdalać, albo przyjeżdzać. WIN- WIN sytuacja
LLime napisał/a:
no właśnie... dlatego powinni na nowo otworzyć koloseum
Pomysł wart zastanowienia
Ale jeszcze inna myśl mi się pojawiła z rana, co właściwie widzów Sadola łączy z dawnymi widzami Koloseum?
Otóż prawie wszystko, może z wyjątkiem stadionu, Sadole siedzą nad komputerami i innymi ekranami, Rzymianin miał to na żywo.
Ale bohaterowie, napierdalanki, dziwne przedstawienia, krew...Wszystko jest.. Dziś aktorów jest więcej, arena jest trochę większa, bo obejmuje Brazylię, USA, Azję itd. Chleb jest pod ręką a i wina nie braknie.
Panowie i Panie, mamy przewagę nad Rzymianami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów