Czy kibole także czytają książki?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy kibole także czytają książki?
Kibole i książki? Mount Everest i Rów Mariański, Ziemia i Pluton, kwark i galaktyka. Połowa tych imbecyli się nawet pewnie podpisać nie potrafi a ten ich o książki pyta...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
polowa z nich pewnie studiuje. ale jak sie jest 60 kilowym pryszczatym leszczem to trzeba sie jakos pocieszac...
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@up masz coś do 60kilowych leszczy? Ten ma 7 kilo i tak byś go nie wpierdolił
lapps, jeszcze sie nie przyzwyczailes do pierdolenia bongmana? Gowno o życiu wie a najwiecej ma do powiedzenia.
lapps napisał/a:
polowa z nich pewnie studiuje. ale jak sie jest 60 kilowym pryszczatym leszczem to trzeba sie jakos pocieszac...
Tutaj do końca nie przyznam racji. Większość to są tłuki i imbecyle, zwykłe łepki. Natomiast jeśli chodzi o tych prawdziwych, to taka prawda że większość z nich studiuje, bądź już ma wyższe wykształcenie. Są to inteligentni ludzie którzy ustawki traktują jako sport i odskocznie od codzienności, wyładowanie napięcia.
Głoś w filmiku z tym kibolem podłożony z innego filmiku węszę sprawkę kibiców przeciwnej drużyny !
Po co mu mózg jak ma dres.
Nie sądziłem , że Pener z ekipą tacy oczytani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów