📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Lepsze niż 99,99% "sranków".
Może nadejdzie kiedyś moda na podobne "nie kłam chuju, bo jesteś w ukrytej kamerze, wszawa kurwo".
Może nadejdzie kiedyś moda na podobne "nie kłam chuju, bo jesteś w ukrytej kamerze, wszawa kurwo".
2:18 różnica wieku między tym, którego nazywa "bro" a tym który zarzuca wszystkim, że nie są całkowicie szczerzy - na moje oko - co najmniej 20 jeśli nie 30 lat, a on do niego "bro" ...
Kiedyś jechałem jako pasażer autem, będąc dzieciakiem, w jednej wiosce na drodze leżał portfel, więc się zatrzymaliśmy, krewny wysiadł i poszedł sprawdzić, okazało się, że od dolnej strony był umazany gównem. Haha, do dziś jak to wspomnę, to się śmieję. Ciekawe czy ktoś to filmował z ukrycia.
sory kurwa ale nie czaje, skąd kurwa niby Ci ludzie mają wiedzieć, że to nie ich stówa? W dodatku ten typ najpierw sam to podświadomie wmawia. Każdy, a na pewno większość taką stówę miała w portfelu, a może i kieszeni, także skąd oni kurwa mają wiedzieć, że to nie ich stówa, jeszcze jak za nimi leży? No kurwa paranoja, jakiś tępy jak sto chuji typ zrobi z ciebie złodzieja i wpierdoli na neta.
Ta bo każdy nosi stówę w kieszeni kuba sry ale pierdzielisz normalni ludzię noszą pieniądze w portfelu.... bo po to te magiczne wynalazki służą, jak trafisz na 1/1000 która akurat będzie miała hajs w kieszeni ale 100$? to jest cholernie dużo kasy a ci których zagadywał na ultra milionerów to nie wyglądali... także kłamliwe złodziejaszki a najlepszy ten ostatnio co się tam prawie rzucać zaczął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów