18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Nie wiem czy było ale pokusiłem się dodać bo już nie mogę czytać debilnych komentarzy o kibicach w ostatnio pojawiających się tematach.

A tu jeszcze wypowiedz Generała Petelickiego.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Kaszysz 2012-04-05, 6:11
Takie samo bydło jak czarnuchy, różnica jest taka że To bydło zasłania się flagami polski i obrzędami dla patriotów. Czym różni się kibol od pedała trzymającego flagę Polski ? Niczym, tak samo jeden jak i drugi przekracza wszelkie bariery moralne i obyczajowe. Pozdrawiam.
Zgłoś
.................. 2012-04-05, 6:24
Kaszysz, sadistic.pl/stanowisko-serwisu-w-sprawie-rasizmu-vt59906,15.htm722360
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-04-05, 8:50
Dobrze, że kibice i kibole się biją, to znak, że jest energia w narodzie
Zgłoś
Kaszysz 2012-04-05, 8:51 1
@up

przepraszam,

murzyni*
waginosceptycy*
Zgłoś
january90 2012-04-05, 9:56
tihomax jakbym mial cie na wyciagniecie reki to bym zajebal
Zgłoś
kawka999 2012-04-05, 10:28
general dobrze prawi ... Kto bedzie bronil Polski jak by teraz wybuchla III wojna światowa ? no napewno nie widze tam kurwa tuska w hełmie ....
Zgłoś
l................l 2012-04-05, 10:38 2
Ludzie honoru jak w dziesięciu napierdalają jednego leżącego. Ludzie honoru nie chodzą w grupie i nie napierdalają ludzi.

Definicja kibola:

Pół-mózg w dresie z pałką i krzywym ryjem,
Śmierdzi alkoholem,
Faszystowskie ideologie,
Szeroki tylko w grupie,
Brak przyszłości i pracy,
Jeżeli ma dziewczynę to jest w ciąży (brak gumek w rozmiarze XXS)

kawka999 napisał/a:

general dobrze prawi ... Kto bedzie bronil Polski jak by teraz wybuchla III wojna światowa ? no napewno nie widze tam kurwa tuska w hełmie ....

Kto będzie bronił Polski? nie rozśmieszaj mnie, zróbmy jeszcze z tych pedałów bohaterów kurwa Polski.

Trzecia wojna już jest i toczymy ją z kibolami, bo ktoś kto napierdala swoich dla mnie jest wrogiem kraju. Nazwał bym ich nawet terrorystami ponieważ ludzie boją się wchodzić na stadion z rodzinami przez tych skurwysynów.
Zgłoś
Lenart 2012-04-05, 10:39 3
Za całym szacunkiem dla Generała ale pierdoli takie smuty że szok. Widziałem właśnie wczoraj wieczorem (4.4.2012) w Krakowie w autobusie 304 jak kibice Cracovii wracali do domów po meczu. Jebane gnoje po 17-18 lat ale jest ich przecież 13-15 więc można robić bydło. Oni mają bronić Polski? Co on jest kurwa pojebany? To będą pierwsze pizdy które będą się chować i uciekać. Na stadionie 1/4 to kibice. Reszta to jebane bydło które szuka rozróby. Teraz jak ktoś im się dobiera do dupy to jest to wielki zamach na "kibiców". Ludzie wolą oglądać mecze w knajpach albo u znajomych bo taniej i bezpieczniej.

Panie Generale - zapraszamy na derby do Krakowa. Zobaczysz Pan młodych którzy będą Cię kiedyś bronić.
Zgłoś
Dekorator 2012-04-05, 11:06
Napił bym sie z Panią Moniką wódki .

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
~Tołdi 2012-04-05, 11:20
W tym temacie zauważyłem dwie grupy ludzi walczące ze sobą:
spocone janusze kontra horda kiboli z młyna

@vass
w dupie byłeś i gówno widziałeś bo skoro chodzisz na mecze od lat 70tych to powinieneś najmrocznej wspominać lata 90'

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
s................n 2012-04-05, 11:39
Ludzie! To co piszecie już nie jest śmieszne. To jest tragiczne ! Coraz mniej się dziwie, że Tusk może tak łatwo sprzedawać Polskę komukolwiek skoro wystarczy podać jedną informacje w mediach, nawet nieprawdziwą, i społeczeństwo się samo wyeliminuje. Przejrzyjcie na WŁASNE oczy i zrozumcie, że w mediach jest tylko trochę prawdy. Nie, to nie kibole są źli. To media tak manipulują ludźmi, że w to wierzą. Jak raz na jakiś czas coś się stanie na stadionie, choćby niewielka przepychanka, to już wszędzie na pierwszych stronach to jest. A jeśli kibole organizują akcje charytatywne, zbiórki dla domów dziecka, akcje pomocy na święta to czemu o tym się nie mówi? Na turnieju dzieciaków w Poznaniu, gdzie były ekipy również z zagranicy, kibole zrobili takie święto, że dzieci wszystkich drużyn płakały ze wzruszenia. Już nie mówię o tym co musiało czuć dziecko z Poznania, gdy w wieku 11-12 lat grało przy dopingu kilkuset osobowej publiczności. Tym turniejem były zachwycone media za granicą! Włosi, czesi, słowacy, austriacy też byli zafascynowani, że polscy kibole umieją się tak wspaniale bawić nawet, gdy ich drużyna przegrywa, podczas gdy stołeczni kibice tylko siedzą na dupach i wpieprzają słonecznik. Pamiętacie wyjazd Ruchu do Austrii ? Większość austriaków przez jakiś czas nie oglądała meczu tylko kiboli Ruchu. Nie, nie bili się. Dopingowali. Co pisały media włoskie kilka lat wstecz? Zachwycały się polskimi oprawami. Głównie tymi z użyciem rac. Czyli według typowego Polaka narzędzia zbrodni. Polscy Ultrasi mogą się pochwalić miejscem w czołówce światowego dopingu. Ale przecież tego się nie powie, bo Kowalski łyknie, że kibol to bydło, a Pan Tusk walczy z nim i już ma zapewnionego jednego wyborcę więcej. Fakt, zdarzają się idioci. Ale nie martwcie się, walczy się z nimi dosyć skutecznie.
Poza tym, co było w Bydgoszczy ? Nic. Radość kibiców i jeden debil. Tyle. No, ale że był jeden debil to od razu wszyscy kibole to bandyci. Co było w Warszawie ? Zatrzymanie 700 osób( wiele kobiet i dzieci). Co znaleziono ? Widelec leżący na polanie. No przecież Jezus Maria, mogli oni wywołać zamach stanu tym widelcem! Co było w Białymstoku ? Manifestacja taka jak wiele innych(górnicy, pielęgniarki, stoczniowcy) Efekt? Kilkanaście zatrzymań. Za ? Stanie na trawniku ?
I jeszcze jedno. KIBOL i KIBIC to tak samo pozytywne określenia. Nawet w środowisku kibicowskim ostatnio kibol bardziej poważane. Więc nie mówcie, że kibole to chuligani bo robicie zamieszanie tylko.
Zgłoś
mjolnir 2012-04-05, 12:31 6
lololololl, Co lewaczki boicie się teraz kiboli po 11.11.11, doszedł wam nowy wróg po napinajcie się w necie tyle wam pozostało

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
Mom and Death 2012-04-05, 12:51 1
a ja wam powiem że mam na to wszystko serdecznie wypierdolone.

Zgłoś
P................l 2012-04-05, 13:28
Magik2501 napisał/a:

Matko, ale pierdolenie.
Co się dzieje w młynie? Doping. No straszne!
Flagi/sektorówki - zgroza.
Race - sodoma i gomora.

Wkurwiają mnie te zjeby z sadola, co to mądrzą się o kibicach a gówno o nich wiedzą. Widzieli w TVNie filmik z zadymy z lat `90 i wielki krzyk, że bydło, że z dzieckiem przyjść nie można (widać inni zaginają rzeczywistość, bo chodzą z dziećmi na stadion...).
Przykład - finał PP w Bydgoszczy - byłą afera w tv, że nie wiadomo co tam się działo. A co się działo?
Kibice wbiegli na murawę - normalka, na całym świecie tak się robi po wygranym pucharze/lidze. Z faktycznie negatywnych momentów będzie kop na plecy kamerzysty (zawsze się jakiś osioł znajdzie, a ponoć dostał w po meczu karę od swoich za to zachowanie) oraz kilkanaście krzesełek, które poleciało w gazującą ochronę.
Ale krzyk w mediach jakby co najmniej niewinni ludzie zginęli.
Co się potem okazało? Że 2 dni później sejm uchwalał jakieś ustawy budżetowe na 2012. Trzeba było czymś zająć BYDŁO przed telewizorami, żeby się za bardzo polityką nie interesowało.

Jesteś JP na 100% ? czy dziś jebiesz ptylko na 50% bo czekasz na paczke "Młody zestaw kibola" z allegro ?
Zgłoś
Pleso93 2012-04-05, 14:18 2
Lenart napisał/a:

Za całym szacunkiem dla Generała ale pierdoli takie smuty że szok. Widziałem właśnie wczoraj wieczorem (4.4.2012) w Krakowie w autobusie 304 jak kibice Cracovii wracali do domów po meczu. Jebane gnoje po 17-18 lat ale jest ich przecież 13-15 więc można robić bydło. Oni mają bronić Polski? Co on jest kurwa pojebany? To będą pierwsze pizdy które będą się chować i uciekać. Na stadionie 1/4 to kibice. Reszta to jebane bydło które szuka rozróby. Teraz jak ktoś im się dobiera do dupy to jest to wielki zamach na "kibiców". Ludzie wolą oglądać mecze w knajpach albo u znajomych bo taniej i bezpieczniej.

Panie Generale - zapraszamy na derby do Krakowa. Zobaczysz Pan młodych którzy będą Cię kiedyś bronić.

Nie zrozumiałeś. Generał jest za tym, żeby stworzyć warunki takim ludziom honoru, którzy się po prostu marnują na burdach. Czyli wciągnąć ich do woja. To jedyne miejsce gdzie by ich sprostowali i wykorzystali ich potencjał, ale nie kurwa, rząd ma ich w dupie, z resztą... jak wszystkich.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów