A tu jeszcze wypowiedz Generała Petelickiego.
Sam jestem na każdym meczu mojej drużyny, ale jak widzę co się dzieje w gnieździe, to patologia straszna, czasami się zastanawiam po co oni tam przyszli, bo na pewno nie na mecz, dobro klubu mają w dupie, który musi płacić kary za wybryki.
Flagi/sektorówki - zgroza.
Race - sodoma i gomora.
Wkurwiają mnie te zjeby z sadola, co to mądrzą się o kibicach a gówno o nich wiedzą. Widzieli w TVNie filmik z zadymy z lat `90 i wielki krzyk, że bydło, że z dzieckiem przyjść nie można (widać inni zaginają rzeczywistość, bo chodzą z dziećmi na stadion...).
Przykład - finał PP w Bydgoszczy - byłą afera w tv, że nie wiadomo co tam się działo. A co się działo?
Kibice wbiegli na murawę - normalka, na całym świecie tak się robi po wygranym pucharze/lidze. Z faktycznie negatywnych momentów będzie kop na plecy kamerzysty (zawsze się jakiś osioł znajdzie, a ponoć dostał w po meczu karę od swoich za to zachowanie) oraz kilkanaście krzesełek, które poleciało w gazującą ochronę.
Ale krzyk w mediach jakby co najmniej niewinni ludzie zginęli.
Co się potem okazało? Że 2 dni później sejm uchwalał jakieś ustawy budżetowe na 2012. Trzeba było czymś zająć BYDŁO przed telewizorami, żeby się za bardzo polityką nie interesowało.
Co do przychodzenia z dziećmi. Kolejna bujda na Lechu przychodzi dużo rodzin nie siadają w kotle lecz na innych trybunach.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz