18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Nie wiem czy było ale pokusiłem się dodać bo już nie mogę czytać debilnych komentarzy o kibicach w ostatnio pojawiających się tematach.

A tu jeszcze wypowiedz Generała Petelickiego.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
camson 2012-04-02, 23:28 23
Kobita bardzo dobrze gada. Ci co najgłośniej krzyczą o "kibolach" tak naprawdę gówno wiedzą i zapewne nigdy nie byli na zwykłym ligowym meczu- taka prawda
Zgłoś
t................x 2012-04-02, 23:38 16
Tu popieram Tuska. Pozamykać te kurwa stadiony i zrobić z nich plac do wyprowadzania psów, żeby sie miały gdzie wysrać i pobiegać. Kurwa narodowy sport se wymyślili jak jakiś kurwa Bolek i Wiosna 500 lat temu coś tam pokopali. Koniec kurwa, pedalstwu, piłce nożnej i płatnym toaletom mówię stanowcze NIE i wypierdalać.

Co do kiboli to po starem. Leczyć ostra amunicją.
Zgłoś
vass 2012-04-03, 0:30 2
Ta pani chyba nigdy na meczu nie była, kiedy była zadyma.
Sam jestem na każdym meczu mojej drużyny, ale jak widzę co się dzieje w gnieździe, to patologia straszna, czasami się zastanawiam po co oni tam przyszli, bo na pewno nie na mecz, dobro klubu mają w dupie, który musi płacić kary za wybryki.
Zgłoś
Magik2501 2012-04-03, 0:38 44
vass napisał/a:

Ta pani chyba nigdy na meczu nie była, kiedy była zadyma.
Sam jestem na każdym meczu mojej drużyny, ale jak widzę co się dzieje w gnieździe, to patologia straszna, czasami się zastanawiam po co oni tam przyszli, bo na pewno nie na mecz, dobro klubu mają w dupie, który musi płacić kary za wybryki.

Matko, ale pierdolenie.
Co się dzieje w młynie? Doping. No straszne!
Flagi/sektorówki - zgroza.
Race - sodoma i gomora.

Wkurwiają mnie te zjeby z sadola, co to mądrzą się o kibicach a gówno o nich wiedzą. Widzieli w TVNie filmik z zadymy z lat `90 i wielki krzyk, że bydło, że z dzieckiem przyjść nie można (widać inni zaginają rzeczywistość, bo chodzą z dziećmi na stadion...).
Przykład - finał PP w Bydgoszczy - byłą afera w tv, że nie wiadomo co tam się działo. A co się działo?
Kibice wbiegli na murawę - normalka, na całym świecie tak się robi po wygranym pucharze/lidze. Z faktycznie negatywnych momentów będzie kop na plecy kamerzysty (zawsze się jakiś osioł znajdzie, a ponoć dostał w po meczu karę od swoich za to zachowanie) oraz kilkanaście krzesełek, które poleciało w gazującą ochronę.
Ale krzyk w mediach jakby co najmniej niewinni ludzie zginęli.
Co się potem okazało? Że 2 dni później sejm uchwalał jakieś ustawy budżetowe na 2012. Trzeba było czymś zająć BYDŁO przed telewizorami, żeby się za bardzo polityką nie interesowało.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
vass 2012-04-03, 1:11 18
Magik2501 napisał/a:

Matko, ale pierdolenie.
Co się dzieje w młynie? Doping. No straszne!
Flagi/sektorówki - zgroza.
Race - sodoma i gomora.

Wkurwiają mnie te zjeby z sadola, co to mądrzą się o kibicach a gówno o nich wiedzą. Widzieli w TVNie filmik z zadymy z lat `90 i wielki krzyk, że bydło, że z dzieckiem przyjść nie można (widać inni zaginają rzeczywistość, bo chodzą z dziećmi na stadion...).
Przykład - finał PP w Bydgoszczy - byłą afera w tv, że nie wiadomo co tam się działo. A co się działo?
Kibice wbiegli na murawę - normalka, na całym świecie tak się robi po wygranym pucharze/lidze. Z faktycznie negatywnych momentów będzie kop na plecy kamerzysty (zawsze się jakiś osioł znajdzie, a ponoć dostał w po meczu karę od swoich za to zachowanie) oraz kilkanaście krzesełek, które poleciało w gazującą ochronę.
Ale krzyk w mediach jakby co najmniej niewinni ludzie zginęli.
Co się potem okazało? Że 2 dni później sejm uchwalał jakieś ustawy budżetowe na 2012. Trzeba było czymś zająć BYDŁO przed telewizorami, żeby się za bardzo polityką nie interesowało.

Gamoniu jeden, chodzę na mecze swojej drużyny od lat 70 czy była w 1,2 czy3 lidze znam dobrze klimaty i wiem co się dzieje.
I gdyby w gnieździe były tylko oprawy, race i sektorówki, to bym tu słowa nie napisał.
A jest patologia, chamstwo, narkotyki dilerka i zadymy.
Jest gang który szantażuje klub, chce robić kasę i tak jest w wielu miastach.
Bydgoszcz, to była pokazówka, bo dużo ludzi oglądało i nie dorabiaj do tego polityki, bo to bardziej kibice są sterowani przez pewne grupy polityczne.
Zgłoś
vajron 2012-04-03, 2:11
vass dobrze gada. Skończcie napinkę...
Zgłoś
Giacore 2012-04-03, 9:41 3
Bydgoszcz to była prowokacja. Poodkręcane barierki, które i tak mają góra metr etc.
Co do burd na trybunach. Chodzę na Lecha od 12 roku życia i teraz jak dla mnie jest o wiele bezpieczniej niż 10 lat temu. Jest na trybunach doping ale też zdarzają się dilerzy etc. Tylko czy diller zbrodniarz etc też nie chodzi do kina, sklepu etc? Typowa nagonka aby czymś zapchać media i przepychać nie społeczne ustawy.
I nie wyobrażam sobie, żeby w naszych stadionach zapanowała atmosfera z hiszpanii. Stadion to nie teatr. Na stadionie się stoi i kibicuje a nie siedzi i klaska. Co do przychodzenia z dziećmi. Kolejna bujda na Lechu przychodzi dużo rodzin nie siadają w kotle lecz na innych trybunach.
Zgłoś
mjolnir 2012-04-03, 10:43 7
Giacore napisał/a:

Co do przychodzenia z dziećmi. Kolejna bujda na Lechu przychodzi dużo rodzin nie siadają w kotle lecz na innych trybunach.

Na mecz Śląsk-Arka przyszło 6 tyś. dzieciaków

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
lapps 2012-04-03, 12:42 4
@vass
narzekasz, ze to dilerzy to miej pretensje do politykow, ze im tworza zajebiste zrodlo dochodow. a ze panowie huligani nie chca finansowac bezinteresownie ze swoich pieniedzy zagranicznych kapitalow, to nie wiem jak mozesz miec do nich pretensje:P teraz to po nich jezdzicie, ze dra mordy, ze sie leja. a jak bedzie wojna z chinczykami czy kimkolwiek innym to bedzie placz. bo ludzie, ktorzy by normalnie mogli bronic kraju. ludzie ktorzy cale zycie nastawiali sie na walke, sa zorganizowani i z biegu by mogli prowadzic dzialalnosc partyzancka czy cos w podobie, beda pozamykani, albo beda sie ukrywac przed listem gonczym gdzies w peru czy chuj wie gdzie. i kto ci bedzie podworka bronil?? studenciki swoimi modnymi torbami??
jak cos ze szkoly pamietasz to sobie przypomnij greckie polis. tlukli sie nawzajem i zabijali spartanie z atenczykami czy innymi, a jak przychodzilo co do czego to stawali razem i napierdalali persow czy kogos. ale teraz przyszla "cywilizacja" i w spoleczenstwie jest tylko miejsce dla poslusznych brankow, ktorzy robia co im sie powie w telewizji.

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
tolek999 2012-04-03, 21:30 8
skoro chodziswz na mecze od lat 70 to znając dobrze lata 90 i to co sie działo na stadionach dzisiajsze "atrakcje" nie powinny Cie raczej szokować. Więc albo nie masz pojęcia o czym piszesz albo jesteś idiotą.
Zgłoś
krycha7 2012-04-05, 2:45
haha wierzycie im w to co mówią? Może kurwa na jakieś inne mecze chodzą niż my wszyscy. W internecie każdy mądry. Ja wiem jak wygląda sytuacja, bo jestem kurwa profesorem i każdy kto ma mózg przyjdzie na mecz, jeżeli zechce i weźmie dzieci, żonę i bedzie się dobrze bawił, a debile będą dalej pierdolić, że jest źle, gdy nic złego na stadionach się nie dzieje. Ale dobra, biorąc pod uwagę, że jestem w mniejszości to ja wyjdę na "gimbusa", ale szczerze to lata mi to koło chuja, bo sami dobrze wiecie, że pierdolicie smutki...
Zgłoś
Dzoshu 2012-04-05, 3:03
Kurwa na te dzieci to szkoda amunicji, gaz jakiś by tam rozpylić wyplenić to ścierwo.

Następna zaraz po pedałach wielce urażona i poszkodowana grupa społeczna.
Zgłoś
PawelJAS 2012-04-05, 3:55 11
....::::UWAGA::::....

Ludzie wy jesteście taką ciemnotą czy tak udajecie? "Gdzie żeście byli, jak my żeśmy walczyli". Takie teksty były na flagach kibiców jak wybraliście Tuska. Na którego teraz wszędzie płaczecie: Sadol, yt, demoty itd. Te glupie komentarze piszą ludzie któryz nie byli na meczach albo mają waskie horyzonty. Spójrzcie na sprawę z innej strony. Nie mamy dworców. portów lotniczyc, autostrad, perspektyw, pracy (nie wspominam o dobrze płatnej) za tjedyne co mamy to paliwo po 6zl. Więc trzeba znaleźć sobie temat który zatuszuje, trochę odwróci uwagę ciemnej masy. Więc wymyślono kibiców!!! Sam byłem antykibicom. Ale mówie sobie sam sprawdze jak to wygląda! Kupilempierwszy raz w życiu bilet na mecz Lecha w Poznaniu. I co zocaczyłem?
Zero agresji, sektor dzieciecy na którym było 2 tys dzieci, oraz 20 tys ludzi którzy stoją za sobą murem! Więc nie piszce mi ze pojde na mecz dopiero jak bede mogl bezpiecznie isc z dzieckiem. Bo mnie rozmsiezszacie. Ja siedzialem kolo profesora wykladajacym na politechnice Poznanskiej. Tam poznalem tego Pana z ktorym porozmawialem. Nie widzialem ludzi zamaskowanch, zadnych narkotyków ani wyrywających krzeselka. Po meczu pojechalem do domu i uwaga. ŻYJĘ!!
Pamiętacie jak były burdy w Anglii. Zamieszki rozchodziłyu się po Londynie. Niszczono domy sklepy. Policja i WOJSKO nie mogło dać rady. Zamieszkowicze dotarli do dzielnoicy kibiców Millwall. A tam wyszli kibice z gołymi pięściami broniac swoich domów, rodzin i dobytku życia. WOJSKO I POLOCJA nie dała rady. A kibice obronili swoją dzielnicę!

Pamietajcie!
Kibice to ostatnia grupa społeczna która wychodzi na ulicę! To nie podoba się mediomani rządowi. Któremu nie zalezy na dobru obywatela. Tylko na utrzymaniu władzy! Więc dlatego rząd ich tak atakuje! Bo są ostatnimi ktorzy nie są marionetkami. Są mlodzi, są ludźmi honoru i bardzo patriotyczni. Wszyscy którzy piszą bzdurne komentarze typu: "Na nich ostra amunicja" Nie byli nigdy na meczu, bo wolą siedziec przed TV i kompem i sliuchac jak Media wyolbrzymiają i łykacie to jak Pelikany.
Śmieszy mnie jak piszecie przeciwko Tuskowi że źle, że nas wykończy, że do 67 trzeba robić. Kice są ostatnią deską ratunku. Bo przed komputerem w jednune w co możecie wygrać to w pokera na kurniku. Na pewno nie z rządem! Oni was zajeżdzą a wy obudzicie się jak będzie za późno

!APELUJĘ!
Idzcie na mecz i sie przekonajcie! Nie wierzcie MEDIOM nie wierzcie Rządowi. Oni was chcą omamić. Tak jak was omamił TUSKOBUS który obiecał obniżenie podatków, więcej pracy, i utrzymanie wieku emerytalnego.
Zgłoś
Pilotn22 2012-04-05, 3:55 2
@Magik
Po pierwsze nikt nie czepia się kibiców, tylko kiboli, zacznijmy od tego.
Po drugie, mieszkałem kiedyś przy starym stadionie jednego z czołowych klubów w Polsce. Pomijając trybuny, oprawy ii tak dalej, to po meczu okolica stadionu poprzewracana do góry nogami. Jak miało się pecha i wyszło na ulice po przegranym meczu można było dostać bęcki. I to się nie zmienia. Jasne, telewizja kłamie, nakręca i wyolbrzymia, być może. Ale raczej z palca sobie nie biorą naparzających się szalikowców, co nie? I gdyby wszyscy kibice byli tacy święci, to ciekawe skąd się biorą kary nakładane na kluby i zniszczenia na stadionach. Pewnie wynajęta ochrona wyrywa krzesełka. A nie przepraszam, przecież wyrywanie krzesełek wcale nie świadczy o byciu hołotą, to my nie znający życia się napinamy niepotrzebnie. No w końcu każdy z nas kiedyś kiedyś sobie krzesełkami rzucał

@lapps
A tu kolejny mój ulubiony argument. Bo wojna. Zacznijmy od tego, że naszego kochanego kraju nie trzeba napadać bo politycy go wyprzedają na lewo i prawo. Dalej, pewnie taki kibol bez trudu poleci samolotem, postrzela z artylerii albo poprowadzi czołg. Nie, nie zrobi tego? Bo wiesz, partyzantka nie polega raczej na durnym waleniu się po ryjach.

A co do Twoich modnych studentów to ktoś musi tę broń zaprojektować. Zresztą broń, rozejrzyj się wokół siebie. Aby stworzyć połowę rzeczy które Cię otaczają trzeba wyższego wykształcenia. (No chyba, że mówiłeś o filozofach, socjologach i innych tego typu humanistach, ci to mogą równie dobrze rowy kopać)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów