📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zdrapka pewnie zaczynała się na czole, a skończyła się pięcie. Pięknie wyjebał 10/10 w skali Magika.
W sumie dziwne, co tu się odjebało... Tam nie ma jakiegoś żyroskopu co by kontrolował maksymalny pochył? Tym bardziej podczas jazdy...
Love_is_Love napisał/a:
W sumie dziwne, co tu się odjebało... Tam nie ma jakiegoś żyroskopu co by kontrolował maksymalny pochył? Tym bardziej podczas jazdy...
Żyroskop jest tylko skończyła się moc silnika - nie był w stanie dalej przyspieszać żeby postawić gościa do pionu. Prędkość imo ponad limit fabryczny, stąd i marginesu mocy zabrakło.
Haha, tak głupi jak pedalarze
Jprdl, jak można na tym jeździć bez żadnych ochraniaczy...
A gdzie jest ten motocyklista??
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Wszystko szło dobrze dopóki się nie wypierdolił.
bimaczow napisał/a:
A gdzie jest ten motocyklista??
Przeczytaj tytuł posta jeszcze raz, wszystkie literki po kolei
Jeździłem topowymi modelami na rynku hulajnóg (np. Dualtron Thunder, X), zrobiłem kilka tys. km na nich i powiem, że wszystkie mają zbliżoną wytrzymałość. Rozpadają się w oczach. Lepiej te pieniądze przeznaczyć na dobry skuter lub rower elektryczny, przynajmniej podzespoły zawieszenia (bo to one padają najszybciej) wytrzymają dłużej. Hulajnogą da się zrobić w Polskich dziurawych warunkach maksymalnie 1000 km bez większego serwisu, mogącego dochodzić do 2 tys. zł (przebite opony, zniszczone gwinty, wygięte ośki). Raz rozpadła mi się piasta łożyska kolumny kierowniczej, ale dzięki zabezpieczeniu nie zrobiłem fikołka tylko mogłem się bezpiecznie zatrzymać. Aluminium, nawet te lotnicze, mieli się i odkształca nieważne jak bardzo byś uważał na nierówności.
Critical_Mass napisał/a:
2 koła to jak na jeden mózg pedalarzy to czasami za wiele a co dopiero przy jednym kole
Przecież 1<2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów