Domyślam się że panowie Wielcy Sadyści mnie zaraz zjadą za pedalstwo, zniewieszczenie albo inne gówno, ale szczerze mówiąc sram na to. Rzygać mi się po prostu już chce tym motywem "Kobieta ma być w kuchni" tak samo jak tym całym "JP na 100%". ILE KURWA MOŻNA?!
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).Zgadzam się z plugnplay. To po prostu nudne. Wałkowanie tego samego cały czas na każdy możliwy sposób. To już nie "prawdziwy facet" odsyła kobietę zawsze do kuchni, tylko zwykły, pierdolony śmieć dla którego jedyną wartością kobiety jest umiejętność przyrządzania jedzenia. Dla takiego człowieka jedynym rozsądnym miejscem jest kopalnia. Najlepiej ta w Chile.
Domyślam się że panowie Wielcy Sadyści mnie zaraz zjadą za pedalstwo, zniewieszczenie albo inne gówno, ale szczerze mówiąc sram na to. Rzygać mi się po prostu już chce tym motywem "Kobieta ma być w kuchni" tak samo jak tym całym "JP na 100%". ILE KURWA MOŻNA?!
ojej...
temat "back to the kitchen" jest juz conajmniej nudny, ile mozna ?
Do skutku ?
Żartowałem, chciałem cię od tak wkurwić for fun.
Ale piwko ci dałem bo wrzuta OK.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów