Typowe lewackie podejście. Wszystko moge i w ogóle konstytucja.
Ale jak glina ci syneczka odstrzeli, to będzie kwik, że masz jakieś prawa ;D
-Jak to Panie prokuratorze? Moja osobista kamera nie działała?Nic się nie nagrało?
O jaka szkoda.Ale tak jak mówiłem,stawiał opór i musiałem użyć broni.Czułem się zagrożony.
-No dobrze panie policjancie.Wieżę panu. Śledztwo zostaje umorzone.
ps:
Tak czysto hipotetycznie.
"Wieże panu" ? I rower you? Tej ekspert, poczytaj słownik lepiej
-Jak to Panie prokuratorze? Moja osobista kamera nie działała?Nic się nie nagrało?
O jaka szkoda.Ale tak jak mówiłem,stawiał opór i musiałem użyć broni.Czułem się zagrożony.
ps:
"Wieże panu" ? I rower you? Tej ekspert, poczytaj słownik lepiej
Typowe lewackie podejście. Wszystko moge i w ogóle konstytucja.
A by ci kiedyś tonfę w dupę wsadzili
ps:
Dlatego właśnie policjanci i prokuratorzy nie mogą i nigdy nie będą mogli (w żadnym kraju) czuć się bezpiecznie poza siłą przewagi liczebnej swojego "ludu", to samo bandyci, wszędzie na świecie samosądy są wykonywane najczęściej na 1. gangusach i bandziorach 2. na policjantach i prokuratorach 3. na politykach i biznesmenach.
Jeśli u nich jest takie prawo, że czekoladowy mógł nagrywać, to ma prawo nagrywać, dobrze, że trafiło to do sieci, być może uda się ciapatemu coś wywalczyć za to, ale wątpię. Kurwa kurwie, łba nie urwie.
ps:
A co ty kurwa myślisz że w USA psy tylko brązowych zatrzymują żeby ich odjebać? Przestrzelić ta łapę i po problemie.
No ok, co ma geneza do mojej wypowiedzi? Chodzi mi o to że skoro funkcjonariusze mają kamery na sobie i w samochodzie i na bieżąco rejestrują zdarzenie tylko w celu dowodowym i zapewnienia bezpieczeństwa sobie jak i poszkodowanemu/podejrzanemu to po chuj ten pojebany debil będzie to nagrywać telefonem i jeszcze będzie darł mordę że to dla jego bezpieczeństwa? To chyba powinno być takie powszechnie wiadome że jak policjant podejmuję jakiekolwiek działania to ma to udokumentowane i ty nie musisz odpierdalać z smartfonem.
Serio jesteś aż tak głupi? W Polsce facet „powiesił” się w łóżku we śnie w kryminale leżąc kurwa. Klawisz poszedł na fajkę a nagrania z monitoringu niestety uległy uszkodzeniu.
Amerykańska policja to sa takie kurwa łory. Facet trzyma telefon bo się boi ze go zastrzelą za kolor skory a ci się napinają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów