Logiczne.. Będę nagrywał dla swojego bezpieczeństwa mimo że policjanci posiadają kamery które nagrywają całą tą sytuację DLA MOJEGO i ich bezpieczeństwa.
Geneza zdarzenia nie ma znaczeni. Osobnik jest etnicznie podejrzany
Geneza zdarzenia nie ma znaczeni. Osobnik jest etnicznie podejrzany
No ok, co ma geneza do mojej wypowiedzi? Chodzi mi o to że skoro funkcjonariusze mają kamery na sobie i w samochodzie i na bieżąco rejestrują zdarzenie tylko w celu dowodowym i zapewnienia bezpieczeństwa sobie jak i poszkodowanemu/podejrzanemu to po chuj ten pojebany debil będzie to nagrywać telefonem i jeszcze będzie darł mordę że to dla jego bezpieczeństwa? To chyba powinno być takie powszechnie wiadome że jak policjant podejmuję jakiekolwiek działania to ma to udokumentowane i ty nie musisz odpierdalać z smartfonem.
No ok, co ma geneza do mojej wypowiedzi? Chodzi mi o to że skoro funkcjonariusze mają kamery na sobie i w samochodzie i na bieżąco rejestrują zdarzenie tylko w celu dowodowym i zapewnienia bezpieczeństwa sobie jak i poszkodowanemu/podejrzanemu to po chuj ten pojebany debil będzie to nagrywać telefonem i jeszcze będzie darł mordę że to dla jego bezpieczeństwa? To chyba powinno być takie powszechnie wiadome że jak policjant podejmuję jakiekolwiek działania to ma to udokumentowane i ty nie musisz odpierdalać z smartfonem.
-Jak to Panie prokuratorze? Moja osobista kamera nie działała?Nic się nie nagrało?
O jaka szkoda.Ale tak jak mówiłem,stawiał opór i musiałem użyć broni.Czułem się zagrożony.
-No dobrze panie policjancie.Wieżę panu. Śledztwo zostaje umorzone.
ps:
Tak czysto hipotetycznie.
a nie uważasz że mógł podzielić się z nim swoimi obawami zamiast w kółko wydawać to polecenie? powszechna opinia wobec polskich policjantów jest taka że można ich nagrywać na służbie, a jeśli im to przeszkadza to znaczy że coś chcą odjebać
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
młody, głupi i naiwny. Korzystaj, te lata już nie wrócą
Dziwie się, że psiarski nie odjebał klienta, bo mógłby go uznać za terrorystę.
A ciebie za zjeba
W sumie tym bardziej do odstrzału
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów