Porcelanowa biel. Lanie i sranie do takiej muszli to pewnie czysta przyjemność...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Bloblas napisał/a:
Ciekawe czy jak będzie lachę obciagała zawadzi nowymi zębami o grzyba?
Zapytaj się twojej matki
Janko napisał/a:
Będzie gniło pod tą porcelaną fetor na kilometr nie mówiąc już o spermie
Ty też będziesz gnił.
Janko napisał/a:
Będzie gniło pod tą porcelaną fetor na kilometr nie mówiąc już o spermie
Jak taka upierdoli to gorzej niż waran z Komodo. Gangrena to łagodny wyrok w tej sytuacji
brylant1412 napisał/a:
brzydka jak brzydka ale tamte kły dalej będą się psuły
no właśnie może tak być, jeśli stomatolog niedokładnie oczyści zęba ze wszystkich ognisk próchnicy itp. a tak poza tym to koszt takie imprezy na wszystkie zęby to jakieś 40 tyś
CrookerS napisał/a:
Chuja a nie szkliwa. Nakladki na kly zeby zgryz poprawic i dla efektu. A pod spodem dalej syf. Nie wyrwie bo jest brzydka w moim mniemaniu, to ze stary nie pytal sie Ciebie wieczorami "czy moze" to tak w zyciu normalnym nie dziala
P.s. wygooglowalem ze to zakladanie nowych licowek
P.s. wygooglowalem ze to zakladanie nowych licowek
to są koronki a nie licówki , licówki są mnie inwazyjne i mniej trwałe ale pod spodem ząb jest cały a nie spiłowany tylko żeby trzymać koronę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów