📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co z tego ze klawiature bedzie miala biala, jak dalej.bedzie brzydka

CrookerS napisał/a:
brzydka jak brzydka ale tamte kły dalej będą się psuły
CrookerS napisał/a:
To jest zabieg usuwania uszkodzonego szkliwa, aby zastąpić je sztucznym, a nie k🤬a zabieg spa zębów, aby wyrwać takiego piwniczaka jak ty

CrookerS napisał/a:
Co się dziwisz tą baba ma że 60 lat

encoder178 napisał/a:
To jest zabieg usuwania uszkodzonego szkliwa, aby zastąpić je sztucznym, a nie k🤬a zabieg spa zębów, aby wyrwać takiego piwniczaka jak ty
To są nakładki ortodontyczne naprawiają h🤬jowy zgryz a nie szkliwo . To taki trochę nowoczesny aparat na zęby

Tuston_bobczak napisał/a:
To są nakładki ortodontyczne naprawiają h🤬jowy zgryz a nie szkliwo . To taki trochę nowoczesny aparat na zęby
Co ty p🤬lisz?! Tyś nakładki ortodontyczne widział?
encoder178 napisał/a:
To jest zabieg usuwania uszkodzonego szkliwa, aby zastąpić je sztucznym, a nie k***a zabieg spa zębów, aby wyrwać takiego piwniczaka jak ty
C🤬ja a nie szkliwa. Nakladki na kly zeby zgryz poprawic i dla efektu. A pod spodem dalej syf. Nie wyrwie bo jest brzydka w moim mniemaniu, to ze stary nie pytal sie Ciebie wieczorami "czy moze" to tak w zyciu normalnym nie dziala

P.s. wygooglowalem ze to zakladanie nowych licowek

P.s. wygooglowalem ze to zakladanie nowych licowek

Ciekawe czy jak będzie lachę obciagała zawadzi nowymi zębami o grzyba?

Baronessa napisał/a:
Co ty p🤬lisz?! Tyś nakładki ortodontyczne widział?
Twoja gdy cię niema na kwadracie

To nie porcelana, to cyrkon.
Btw. żadne nakładki ortodontyczne nie naprawiają zgryzu. Akurat mój konik.
Btw. żadne nakładki ortodontyczne nie naprawiają zgryzu. Akurat mój konik.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie