📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
To samo tyczy się Twojego komentarza
To samo tyczy się Twojego komentarza
to jak miałem przekazac co myślę o tych wypocinach gnojka jakiegoś bez tego komentarza? Kurwa chciałes mi dogryźć czy co?
Gościowi koło chuja to lata,
Tym razem nie da rady niestety zrobić 3 sekundy zajebistego gościa z kogoś kto przyszedł na imprezę (słychać muzykę) z słuchawkami w uszach i ma na głowie czapkę (a jest zamknięte pomieszczenie) Ja pierdole co za hipster i naćpany montażysta
Tym razem nie da rady niestety zrobić 3 sekundy zajebistego gościa z kogoś kto przyszedł na imprezę (słychać muzykę) z słuchawkami w uszach i ma na głowie czapkę (a jest zamknięte pomieszczenie) Ja pierdole co za hipster i naćpany montażysta
Kto to kurwa jest ?!
@up
jedyny normalny komentarz, bez sadolowego wkurwa "co to kurwa jest?" etc. pewnie masz podobne źrenice do typka na filmiku skoro się nie napinasz jak reszta.
jedyny normalny komentarz, bez sadolowego wkurwa "co to kurwa jest?" etc. pewnie masz podobne źrenice do typka na filmiku skoro się nie napinasz jak reszta.
Ne wiem kto to jest o chuj chodzi, ale mówi prawdę.
Panowie, nie rozumiem pytań : "Musiałeś tutaj ??" itp. Wchodzisz na stronę sadistic.pl , czytasz nagłówek " Codzienna dawka czarnego humoru" , okej. Przeglądasz 1 stronę- czarnego humoru nie widać, na drugiej może coś się z tym wiąże, ale ch*j z tym i tak 98,7% materiałów na tym portalu ni h*uja ma się do tego jakim hasłem portal się reklamuje. Weszło na główną, to weszło i nie drążcie pojebanych tematów. Jeśli to nie jest strona od takich rzeczy bo wyjebcie wszystko z wyjątkiem harda.
Mój pierwszy komentarz, bo k**rwa zdenerwowany jestem.
Mój pierwszy komentarz, bo k**rwa zdenerwowany jestem.
tak to jest jest kiedys dodałem fajna kompilacje złamań itd to jako suchar wylądowało doda sie coś innego zaraz piwa są
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-04-11, 15:35 ]
jak coś nie uzyska 15 piw w 3 dni to z automatu leci do suszu
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-04-11, 15:35 ]
jak coś nie uzyska 15 piw w 3 dni to z automatu leci do suszu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów