poligon6 napisał/a:
Na pewno nie wyglada to na pozowane zdjecia, ogarnij się! Kilka z tyłu, z boku w dobie telefonów komórkowych nie problem pstryknac taka fotke
Jasne... nikt nic nie widział, że ktoś zdjęcia robi.
Z pewnością telefonem, ktoś robił, żeby nikt nie zauważył... bardzo dokładnie tutaj widać, jak to zostali zaskoczeni i pewnie to prowokacja totalnej opozycji z telefonami komórkowymi
I wiem, że takie ceny są na stoiskach na takich kongresach (a czasem w ogóle za darmo).
Ale oni jako ministrowie, nie powinni uczestniczyć w tej akcji jako "modelki", bo nie od tego są i nie za to utrzymywani są z pieniędzy publicznych.
poligon6 napisał/a:
gadka że reklamuja cos dla pieniedzy jest tak niepowazna że szkoda komentować
A czy ja napisałem, że dla pieniędzy, że ktoś im za to zapłacił?
Nie wiem kto był inicjatorem tej ustawionej akcji (lewiatan reklamę z tego ma jakąś), ale ministrowi nie przystoi dać się w takie coś wciągnąć i udawać, jak to naturalnie on sobie robi zakupy.
Akcja żenująca i kompromitująca, tym bardziej, że doskonale wiedzieli obaj panowie o "cudownych cenach" i fotografach. Tym bardziej powinni pomyśleć, że ostatnimi czasy mnóstwo produktów żywnościowych zauważalnie podrożało (i nie tylko masło i jajka), powinni uważać do czego "pozują" i jakich pajacyków z siebie robią.