Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stalowy nozyk masz scierwo zamiast mózgu przygłupie. Tu chodzi o wolnosc kretynie a nie jakies wyimaginowane podzialy na lewice czy prawice...
Grzeczniej robaku. Gdybyś mieszkał w USA to pewnie byś popierał rabusiów z BLM.
To nie kiełbasa/mleko, że ma datę ważności do 1-2 listopada
Trochę mają, w czasie wzrostu skraca im się dzień żeby trafić z pełnym rozkwitem na tę datę. Za tydzień będzie po kwiatach.
Polska... październik 2020... dzienna liczba to już ponad 20 000... Ale co słyszymy z tej samej strony sceny polityczne j co poprzednio? Nie zamykać cmentarzy!
Chuj z opozycją. Pomysł zamknięcia cmentarzy nawet ma sens. Tylko kurwa nie informacja o 17.00 dzień przed.
Mogli tydzień temu to zarządzić i rozłożyłoby się to na cały tydzień... To jest kurwa Gang Olsena nie rząd.
...nie kiełbasa/mleko, że ma datę ważności do 1-2 listopada....
Pamiętam, że były przymrozki 1-2 listopada. Następstwem takiej pogody były przepełnione śmietniki.
Tak trochę sam siebie wykluczasz....
Tyle w tej kwestii, maja co chcieli
Generalnie nie przepadam za Stonogą.... ale to akurat pasuje...
dwa tygodnie gadali o zamknięciu cmentarzy,jednak janusze biznesu postanowili ubić interes życia ;)jednak nie pykło,teraz płacz,nawet mi ich nie żal
To trzeba było zamknąć a nie gadać.
Druga sprawa że te "Janusze" nie nasadzili i nie sprowadzili sobie towaru wczoraj, więc weź spierdala z takimi mądrościami, jak chcą coś zamykać to niech chociaż zapowiedzą to wcześniej a nie kurwa dobijają ludzi z dnia na dzień.
nic takiego nie mowili. wyciagneli to dopiero ze 2-3 dni temu?
Dokładnie, co niektórzy gówna wiedzą i pysk otwierają
dwa tygodnie gadali o zamknięciu cmentarzy,jednak janusze biznesu postanowili ubić interes życia ;)jednak nie pykło,teraz płacz,nawet mi ich nie żal
2 tygodnie temu kurwa mówili, że "Polska tradycja nie zostanie tak potraktowana" więc ciulu japa tam. Bo ci ludzie serio mają przejebane i chuja mogą zrobić. Jednak na wybory to zapraszali. Żeby i Ciebie to pisowskie gówno dopadło.
To trzeba było zamknąć a nie gadać.
Druga sprawa że te "Janusze" nie nasadzili i nie sprowadzili sobie towaru wczoraj, więc weź spierdala z takimi mądrościami, jak chcą coś zamykać to niech chociaż zapowiedzą to wcześniej a nie kurwa dobijają ludzi z dnia na dzień.
Nie wiem ile trzeba mieć IQ aby już dużo wcześniej nie domyślać się, że cmentarze będą zamknięte w obliczu powszechnej pandemii i zamykania wszystkiego oraz trzymania dystansu społecznego aby wirus się nie przenosił. Chyba trzeba mieć wynik jedno cyfrowy i poniżej 0 aby nie wiedzieć, że co roku spotykają się rodziny na cmentarzach, stoi masa ludzi jedni obok drugich.
Wystarczyło trochę pomyśleć, ale handlarze mają w oczach tylko zysk. Nic nie obchodzi ich obecna sytuacja, a wina jest tylko po ich stronie że żyli przez kilka ładnych miesięcy w świadomości, że ludzie jak co roku spotkają się na cmentarzach na pogaduchy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów