dzisiejszy bonusik pyty, tym razem ja zbieram piwa kuhwy . Kapitan polska głosuje na Jerzegu Urbana w 2:00 sekundzie, fajna fryzura .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ma szczescie ze wyglada jak uposledzony, bo jak by wygladal normalniej to napewno w morde by dostal
Christopher Paolini
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Archeolog napisał/a:
Za kręcenie beki z "prawdziwych Polaków" zawsze stawiam piwko.
Pewnie "prawdziwsi" od ciebie, rozwydrzony lewaczku, którego idolem jest prawdziwy Polak-patriota Urban (przykro ci, że jest już zbiorczy na niego i nie dostaniesz tych 50 piw)?
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Pozdrawiam!
Toś pan kurwa uzbierał. Tylko się nie opij
Kwiat polskiej inteligencji, widać że mu nikt na klawiszach nigdy nie zagrał, klamka też równiutka, mądrości do pierwszego wpierdolu.
Genialne szkoda że lewaczki nie zrobiły niczego fajnego w Natarciu Niepodległej Pyty
Ps. Archeolog, zauważyłem, że dostajesz niesamowitego bólu dupy przy każdym prawicowym temacie
Ps. Archeolog, zauważyłem, że dostajesz niesamowitego bólu dupy przy każdym prawicowym temacie
Co jest prawdziwi pojebacy i popierdolacy, nie lubicie Mordehaja Blumsztajna?
Zobaczcie jacy pozytywni ludzi... Większość sobie z nim żartuje. To jest właśnie prawdziwa twarz tych "radykalnych nacjonalistów". Spoko ludzi z poczuciem humoru. Głoszą twarde hasła, które są buforem bezpieczeństwa, wiadomo, że nikt by nie prześladował za nic homoseksualistów, pedał jest określeniem dla osoby, która pragnie zniszczenia wartości rodziny i ojczyzny i to właśnie ich nienawidzimy, a nie homoseksualistów. A teraz weź pójdź w stroju hitlerowca na paradę tolerancji, kolorowości, to ci wpierdolą, pewnie zabiją, w ramach oczywiście pokojowej manifestacji odmienności. Oni oczywiście tolerują wszelką odmienność, która jest taka sama jak ich własna. Obecnie i tak [...] Dobra, uciąłem 100 zdań, których sensem było: Lewacy to gnidy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów