18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
31-letni Mariusz L., który w kwietniu zamordował swoją 5-letnią córkę Milenę, zdaniem biegłych "nie zagraża bezpieczeństwu ani porządkowi publicznemu" - informuje "Gazeta Krakowska".

Cytat:

Biegli psychiatrzy stwierdzili, że Mariusz L. w chwili popełnienia czynu był niepoczytalny (czyli nie popełnił przestępstwa) i może wyjść na wolność. Biegli przez cztery tygodnie obserwowali L., który w kwietniu br. wypisał się z detoksu w jednym z gdańskich szpitali, odebrał córkę z przedszkola, zabrał ją na spacer do parku, gdzie zmasakrował jej główkę kamieniem.

Prokuratura osłupiała na widok tej ekspertyzy.

"Jeżeli zespół biegłych twierdzi, że ta osoba nie zagraża społeczeństwu, to mamy sytuację, w której prokurator będzie musiał umorzyć postępowanie i uchylić środek zapobiegawczy np. aresztowanie tymczasowe" - mówi "Gazecie Krakowskiej" Janusz Kaczmarek, były prokurator krajowy.

Są jeszcze dwie możliwości, by zatrzymać mordercę w areszcie. Prokuratura może powołać nowych biegłych i powtórzyć badanie, jeśli uzna, że opinia, którą otrzymała, jest "niejasna bądź niepełna". Ponadto matka dziewczynki, jako poszkodowana, może złożyć do sądu zażalenie na decyzję o wypuszczeniu L. na wolność.

Źródło:
interia.pl

madmaxgra.pl - polski portal o grze!
Zgłoś
nowynick 2015-10-15, 15:57 7
mam info dla Panów Konwojentów. Ten "człowiek" planuje ucieczkę przed najbliższą rozprawą!
Zgłoś
mygyry 2015-10-15, 18:44 1
I właśnie dlatego lincz nie jest taki zły
Zgłoś
bloodwar 2015-10-15, 21:12 15
Podejrzewam, że jak go wypuszczą to jego śmierć będzie jednym z najbardziej brutalnych samobójstw w historii Gdańska

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Toolpa 2015-10-15, 21:32 3
To ja już wiem dlaczego nie zamykają naszych polityków. Oni są kurwa niepoczytalni!

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
hfbnmiuytp 2015-10-15, 23:01 114
Ja pierdolę haha xD Na głównej był temat o tym, że zamknęli kibica chyba na 1 miesiąc bo krzyczał "Jebać arabów", a mordercę dziecka puszczają na wolność. Polska pod rządami PO...
Zgłoś
ProVVe 2015-10-15, 23:05 5
hfbnmiuytp napisał/a:

Ja pierdolę haha xD Na głównej był temat o tym, że zamknęli kibica chyba na 1 miesiąc bo krzyczał "Jebać arabów", a mordercę dziecka puszczają na wolność. Polska pod rządami PO...

Hahah kurwa o tym samym pomyślałem... Lecą na główną te jebane absurdalne wyroki

Ola gringo
Zgłoś
Hrabia Drapula 2015-10-16, 0:01
tak,tak pisiory zmienią wszystko
a ten szczur pewnie w kanałach będzie musiał się chować bo pewnie znajdzie się wielu niepoczytalnych

Zgłoś
józekdeluxe 2015-10-16, 8:53
Niech to wejdzie na główną.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
IOI 2015-10-16, 10:28 5
powinni podac imiona i nazwiska tych 'bieglych', niech ludzie wiedza komu zawdzieczaja takie akcje.
Zgłoś
Volfodzio 2015-10-16, 13:46 1
Pff, przecież to standard w tym kraju, tylko pismakom nie chce się dupy ruszyć, żeby opisać każdy taki przypadek. Wyroki po kilkanaście - kilkadziesiąt lat dostają tylko ci, którzy po prostu chcą żyć w więzieniu, bo na wolności się nie odnajdują. Każdy inny przestępca będzie garował kilka latek lub kilka latek na pół, za dobre sprawowanie. Specjalnie piszę przestępca, bo Kowalski za ujebanie państwu kilkuset pln podatku od gruntu/auta/spadku będzie gnił w najgorszym pierdlu nawet i do śmierci.
Zgłoś
korinogaro 2015-10-16, 15:32 3
To ja nie mogłem dostać pozwolenia na pistolet na race bo kurwa nie, mimo że nie mam wykroczenia, przestępstwa a nawet jebanego mandatu na koncie a on rozjebał własnemu dziecku mózg i spoko, nie zagraża społeczeństwu...
Zgłoś
Pankracy_Młot 2015-10-16, 15:48 1
@korinogaro on też raczej nie ma pozwolenia na broń jesteś na sadolu to się nie dziw ,że nie dostałeś pozwolenia, psycholog wyczuł pismo nosem D

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
xhgfhgf 2015-10-16, 15:51 2
Jeśli facet atakuje tylko własne potomstwo, nie stanowi zagrożenia.

Proste
Zgłoś
Simon2020 2015-10-16, 15:55 31
xhgfhgf napisał/a:

Jeśli facet atakuje tylko własne potomstwo, nie stanowi zagrożenia.

Proste

Proste to powinnaś wyłapywać przy każdym opuszczeniu kuchni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów