.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- numer telefonu ...
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
@Snaku przepraszam,jeszcze tego nie mieliśmy
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować edit: chodzi mi o to ze kiedys internet nie byl tak rozpowszechniony, panowala inna moda, zachowanie spoleczenstwa, owszem mam 19 lat ale za chuja bym nie pomyślała o takiej pierdole jak chwalić sie komuś piwami na sadolu. jakim trzeba być idiotą żeby wpaść na taki pomysł.
A ty co po urodzeniu do liceum poszedłeś?
wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować
po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować edit: chodzi mi o to ze kiedys internet nie byl tak rozpowszechniony, panowala inna moda, zachowanie spoleczenstwa, owszem mam 19 lat ale za chuja bym nie pomyślała o takiej pierdole jak chwalić sie komuś piwami na sadolu. jakim trzeba być idiotą żeby wpaść na taki pomysł.