Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
która klasa?
@Snaku przepraszam,jeszcze tego nie mieliśmy
Tego, że po przecinku dajemy spacje chyba też nie
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?Przeciętny sadol chodzi do gimnazjum,chwali sie kumplą iloscią piw na sadolu,pisze tematy o ciapatych byleby dostać piwa,udaje twardziela a płacze gdy widzi węża zjadającego mysz.
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
Może z autopsji
niee chcę pierdolić,ale skąd znasz tak dokładne szczegóły na temat egzystenciu gimbazy?
A ty co po urodzeniu do liceum poszedłeś?
po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować edit: chodzi mi o to ze kiedys internet nie byl tak rozpowszechniony, panowala inna moda, zachowanie spoleczenstwa, owszem mam 19 lat ale za chuja bym nie pomyślała o takiej pierdole jak chwalić sie komuś piwami na sadolu. jakim trzeba być idiotą żeby wpaść na taki pomysł.
A ty co po urodzeniu do liceum poszedłeś?
wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować
Może jednak ucieczka z kuchni była złym pomysłem ?
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.po pierwsze -"łaś" a po drugie zabijcie mnie,wstawiłam mu piwo jak chciałam zacytować edit: chodzi mi o to ze kiedys internet nie byl tak rozpowszechniony, panowala inna moda, zachowanie spoleczenstwa, owszem mam 19 lat ale za chuja bym nie pomyślała o takiej pierdole jak chwalić sie komuś piwami na sadolu. jakim trzeba być idiotą żeby wpaść na taki pomysł.
W psychologii kontaktów międzyludzkich wielokrotne zaprzeczenie (dwukrotne lub "bardziej -krotne" oznacza tylko jedno: kłamstwo. Osoba która pisze tak jak ty chce pokazać się z jak najlepszej strony mimo świadomości mówienia nieprawdy.
Tara powinna zastąpić ci kuchenny komputer (w ogóle co za mózg wymyślił, żeby komputer umieścić w kuchni)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów