📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zaczynało się robić ciekawie. Ciekawe czy jebnął sobie w łeb, czy jebnął sobie jeszcze ją ostatni raz.
Jeden strzał, nie dobił z bliska. Chyba jeszcze ją kocha
Kiedyś miałeś lepsze opisy.
fantastico napisał/a:
Idąc za radą Velture opis:
Chłopak zabija dziewczynę.
A za co uczynił jej zabicie poprzez oddany strzał śmiertelny w blade lico jej młode gdzie pocisk ugodził ją na śmierć przez co zginęła i już nie żyje?
I zabrakło najważniejszej informacji. Czy to było w Guangdong?
Gdy w Guangdong kobieta zdrady się dopuszczała i myślała o odejściu od niego delikwent w matni miłosnych rozterek się znajdował, przez co popchnięty do radykalnego kroku strzelił z broni palnej w dziewczynę śmierć jej czyniąc, ufff!!
A idź pan w chuj z takim opisem gdzie tu twórczość poetycka? Gdybyś miał iść za velturem to po pewnym czasie zacząłbyś wrzucać śmieszne koty.
Gdybyś tak mógł jeszcze za moją radą pisać, kiedy spodziewać się akcji
No i tym sposobem velture może stać się bohaterem (przynajmniej części) sadistica.
mam nadzieję, że nie strzelił sobie w łeb i czeka go długie i bolesne rozciąganie zwieracza w pierdlu.
Przynajmniej kogoś się słucha, ten gość od dzikiej składni. Jestem wzruszony.
Ja jak widze te durne wczesniejsze opisy fantastico to nawet filmiku nie uruchamiam. Velture jestes wielki
wyjebane mam na jakiegoś velture opisy mają być Twoje takie jak wcześniej i chuj.
a co do filmiku to sądziłem,że strzeli sobie w łep.
a co do filmiku to sądziłem,że strzeli sobie w łep.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów