📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tylko gówno nie tonie
pewnie sternik skręcił nie w tę stronę
Dajcie sobie już spokój z tą rosją. Przecież to układy na najwyższych szczytach światowych a nie, że putin.. każda.wojna jest zła. Szkoda ludzi zawsze. Aczkolwiek pamiętajcie - Świat na wojnie zbudowany.! P.s jebać rosje! bo zaraz mnie od onuc zwyzywacie pro-upainowcy. Dla mnie jedni i drudzy to jeden kutas. Jedni i drudzy to pierdoleni zbrodniarze. Elo i z fartem forumowicze.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Dajcie sobie już spokój z tą rosją.
a boli cię coś? beka z kacapowni zawsze była, jest i będzie, poszukaj tylko odpowiedzi dlaczego tak?
Halman napisał/a:
a boli cię coś? beka z kacapowni zawsze była, jest i będzie, poszukaj tylko odpowiedzi dlaczego tak?
Z ciebie też beka zawsze była, jest i będzie. Poszukaj tylko odpowiedzi dlaczego tak?
Halman napisał/a:
Kacap u zarania Polski i kacapowni to obok szwaba był naszym największym wrogiem. Jebać ruskich za 1, 2, 5, 10, 50, 100, 200 i 5000 lat wielkim, sękatym chujem bez poślizgu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów