Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Recydywista 2016-03-22, 18:23 94
to ze ktos gral w gry nie czyni z Cie Sadolem To ze wiekszosc ludzi to zna nie znaczy ze kurwa kazdy. Nie mierz ludzi swoją miarą bo uwierz mi jestes na dnie piramidy...
Zgłoś
k................s 2016-03-22, 18:24 2
Scorpion.... Mortal Kombat jest mi obcy... jak wiele innych "modnych" gier.
Zgłoś
madufo 2016-03-22, 18:25
Niech księżna Kitana, pokaże cycki ;O
Zgłoś
TB303 2016-03-22, 18:34 29
Cytat:

Kto z Sadoli nie kojarzy, ten nie zasługuje być Sadolem

Nie będziesz mi bydlaku mówił, kim mogę być a kim nie!
Zgłoś
WeedLover 2016-03-22, 19:08 10
No nie wiem. Brzmi jak urzędnik skarbówki.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
contowsky 2016-03-22, 23:01
a mortal kombat to gra czy film? bo tytuł znam ale nie grałem/oglądałem

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
gremlin1982 2016-03-23, 0:02
Krab? Czy jakos tak
Zgłoś
Brokol 2016-03-23, 2:02 3
Recydywista napisał/a:

to ze ktos gral w gry nie czyni z Cie Sadolem To ze wiekszosc ludzi to zna nie znaczy ze kurwa kazdy. Nie mierz ludzi swoją miarą bo uwierz mi jestes na dnie piramidy...

Seria MK to nie są "jakieś gry" frajerze i nadają się idealnie na Sadola.
Nie podoba się to wstaw coś lepszego lub wracaj na swojego pudelka...

btw masz 0 tematów także
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów