Izraelskie spec służby likwidują jeden problem albo i dwa . Przy okazji zabijając 14latka na rowerze który znalazł się na lini ognia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Zydy to mordercy co to za typ?
Jim_Carrey napisał/a:
Zydy to mordercy co to za typ?
mondoweiss.net/2023/03/nidal-khazem-profile-of-a-slain-resistance-fighter/
fuse_beyond napisał/a:
No i gdzie ten typ na rowerze?
ty tak na poważnie ? Widzisz przecież że jest jedno ujęcie z kamery przemysłowej.
Dyngus napisał/a:
ty tak na poważnie ? Widzisz przecież że jest jedno ujęcie z kamery przemysłowej.
Widzę jak kulkę dostaje ten ze zdjęcia, ale nie widzę żeby zastrzelili kogoś jeszcze - tym bardziej na rowerze. Chyba, że chodzi o ten czerwony rowerek dziecięcy, ale przecież nikt na nim nie siedzi Więc w której dokładnie sekundzie filmiku widać jak odjebują tego 14-latka?
Spokojnie, dajmy im przywileje, hanuki w sejmie. Przecież raporty onz odnośnie łamania praw człowieka to nie problem
Sprawa jest prosta: Zginie arab - dobrze, zginie Żyd - Jeszcze lepiej. Dlatego brawa dla izraelskich służb. Jednak mam nadzieje, ze odwet będzie krwawy i kilkoro obrzezanych straci życie.
fuse_beyond napisał/a:
No i gdzie ten typ na rowerze?
Jest informacja w artykule: A 14-year-old boy in the line of fire, Omar Awadin, was also shot dead while riding his bicycle.
D-Rose napisał/a:
Sprawa jest prosta: Zginie arab - dobrze, zginie Żyd - Jeszcze lepiej. Dlatego brawa dla izraelskich służb. Jednak mam nadzieje, ze odwet będzie krwawy i kilkoro obrzezanych straci życie.
Jedni i drudzy są obrzezani.
Mordercy bez naplęta.
A w Polsce pis liże im jaja. Oby Tusk wrócił w końcu wróci normalność.
A w Polsce pis liże im jaja. Oby Tusk wrócił w końcu wróci normalność.
Dyngus napisał/a:
ty tak na poważnie ?
1. Nie stawiamy spacji przed pytajnikiem. Nigdy.
2. Tak, gdzie jest ten rzekomy rowerzysta?
3.Idź - po lekcjach języka polskiego - do okulisty, tam nie ma jednego ujęcia.
99. Najlepiej nie pisz w ogóle. Bo nie nadajesz się do tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów