Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentnie wina autopizdy- zajechał droge motopipuni...
To jednopasmowa więc tu chyba tylko kierunkowskazu zabrakło a motopizda pierdoła
Wyjaśnienie tytułu
A wystarczyło by po ludzku normalnie wpisać motocwel
Napisałbym tradycyjnie motopizda ale strasznie się nasze zmotoryzowane dziewczęta pieklą w komentarzach
A co ty się tą patolą przejmujesz. Ja rozumiem że jak ktoś lubi prędkość i sportową jazdę to kupuje rajdówkę, czy sportowy wóz. Rozumiem też że jak ktoś lubi czuć wiatr we włosach kupuje kabriolet, lub szybką łódź. Ludzie pracują, dorabiają się i stać ich.
...ale ta bidota siedząca na silniku z kołami, ryzykująca życie swoje i innych, tylko dla tego że auto o takim przyśpieszeniu kosztuje 10x więcej? Nimi się mamy niby przejmować? Śmiało pisz motopizda z podniesioną głową. Są wprawdzie potrzebni w społeczeństwie, organów nigdy dość, ale to wszystko.
Ewidentnie wina autopizdy- zajechał droge motopipuni...
Jebnij się w łeb.
A co ty się tą patolą przejmujesz. Ja rozumiem że jak ktoś lubi prędkość i sportową jazdę to kupuje rajdówkę, czy sportowy wóz. Rozumiem też że jak ktoś lubi czuć wiatr we włosach kupuje kabriolet, lub szybką łódź. Ludzie pracują, dorabiają się i stać ich.
...ale ta bidota siedząca na silniku z kołami, ryzykująca życie swoje i innych, tylko dla tego że auto o takim przyśpieszeniu kosztuje 10x więcej? Nimi się mamy niby przejmować? Śmiało pisz motopizda z podniesioną głową. Są wprawdzie potrzebni w społeczeństwie, organów nigdy dość, ale to wszystko.
Ty w życiu chyba na fajnym motocyklu nie jechałeś, bo porównujesz jazdę motocyklem do jazdy kabrioletem.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo są motopizdy i pojeby zapierdalający na szlifierkach 200km/h w mieście i są normalni motocykliści którym jazda motocyklem po prostu sprawia przyjemność.
Ty w życiu chyba na fajnym motocyklu nie jechałeś, bo porównujesz jazdę motocyklem do jazdy kabrioletem.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo są motopizdy i pojeby zapierdalający na szlifierkach 200km/h w mieście i są normalni motocykliści którym jazda motocyklem po prostu sprawia przyjemność.
Dobra, pogadałeś, a teraz idź czerpać przyjemność ze swojej pasji, tylko odżywiaj się zdrowo i o kondycję dbaj - kolega na przeszczep nerki czeka.
Napisałbym tradycyjnie motopizda ale strasznie się nasze zmotoryzowane dziewczęta pieklą w komentarzach
nie zesraj się
a tak na serio, jeżeli bohaterem jest idiota (tak jak w tym filmiku) to zasługuje na karę. Ale w brew pozorom bardzo często motocyklista jest tylko poszkodowanym, więc irytujące jest wrzucanie wszystkich do tego samego worka (i nie mam na myśli worka na śmieci)
A skąd ma wiedzieć, skoro niczym w życiu nie jeździł.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów