Wystarczyło założyć kombinezon i nie zapierdalać w terenie zabudowanym. Mam sporta 1000 ccm, moc 180 KM ale w terenie zabudowanym zawsze jadę 50 km/h i na każdym skrzyżowaniu zwalniam i oczy dookoła głowy. Polatać to można za miastem przy niskim natężeniu ruchu.
A i tak ryzykujesz spotkanie z psem, kotem, emerytem czy innym chujem, także zapierdalanko to na torze. Chociaż wszyscy wiemy jak jest
Jak ktoś jest nieprzytomny ale oddycha to zostawmy mu kask, ładnie stabilizuje odcinek szyjny. Potem mu go zdejmą.
Jak kask może stabilizować odcinek szyjny? xD
Nagroda za dzbana roku już widzę przyznana xD
Dla każdego pedała na pizdorynce, który wsiada na nią z innych pobudek niż odebranie sobie życia. Gardzę cwelami na motórach, którzy jeżdżą jak cipy i nie chcą się zabić.
Honda CBR 600 F4. Miałem taki sam.
Piszą, że to suzuki.
Wystarczyło założyć kombinezon i nie zapierdalać w terenie zabudowanym. Mam sporta 1000 ccm, moc 180 KM ale w terenie zabudowanym zawsze jadę 50 km/h i na każdym skrzyżowaniu zwalniam i oczy dookoła głowy. Polatać to można za miastem przy niskim natężeniu ruchu.
Kombinezon zbytnio nic by nie pomógł przy takiej prędkości. Może że służbom bo takiego z kombinezonie łatwiej pozbierać chociaż ten w jednym kawałku akurat.
ja z podlasia jestem pozdrawiam jebac ukraine
Jade za tydzień na 5 dniowego trupa po podlasiu. Hajnówka, Białystok itd. Pozdro
Kombinezon zbytnio nic by nie pomógł przy takiej prędkości. Może że służbom bo takiego z kombinezonie łatwiej pozbierać chociaż ten w jednym kawałku akurat.
Honda CBR 600 F4. Miałem taki sam. Fajny motocykl ale nie wybacza błędów jak każdy inny. Młodzieniaszek wyskoczył na wioskę poszaleć i tak zakończył nie chcący żywot. Dobrze że zajebał w tył a nie w drzwi kierowcy bo kierowca też pewnie skończyłby w worku.
Ten z filmiku to gsxr xd
Dla każdego pedała na pizdorynce, który wsiada na nią z innych pobudek niż odebranie sobie życia. Gardzę cwelami na motórach, którzy jeżdżą jak cipy i nie chcą się zabić.
Piszą, że to suzuki.
Ale musisz mieć smutne życie jak pizda że wypisujesz takie bzdury w internecie. Albo stara powinna cie ratować i odciac od internetu albo jest już jest za późno i powinieneś się sam zapisać na leczenie
Ten z białego auta w lewo skrecal, nie widać ciągłej. Wina kierowcy auta , mimo tego że motocykl wg dźwięku jechał za szybko.
policja powie że wina auta bo im się nie chce analizować, ale w sądzie może być różnie, prędkość i olanie przepisów przez motocyklistę może zmienić winowajcę, jedziesz na wiosce 40 km/h i widzisz w lusterku daleko punkt i zaczynasz manewr zakładając że ktoś też jedzie max 50 i nagle uderza w twój tył!
Czy na pewno wszystko nagrała? Laska a chyba niski iloraz inteligencji... Chłopaka szkoda. Sam latam na Moto. Trzeba myśleć za innych i nie odkręcać bezmyślnie. Niestety dał się ponieść adrenalinie. Spoczywaj w Spokoju.
Dlaczego wszystkie motopipy używają tego zjebanego określenia „moto”, jeszcze w dodatku najczęściej pisząc je wielką literą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów