📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gdzie Ty tam rower widzisz ?
BulletRide napisał/a:
gdzie Ty tam rower widzisz ?
Wzrok już nie ten co kiedyś.
Wzrok już nie ten co kiedyś.
To sie nie onanizuj tak często, słyszałem że to na wzrok szkodzi
DuckDodgers napisał/a:
skończ z tymi chujowymi żartami bo znów warna dostanieszCzłowiek ma mieszane uczucia jak czarnuch kopie policyjny radiowóz. Coś jak teściowa która się spierdoli w przepaść twoim autem.
Oj tam od razu motocyklista. Toż to małpa na motorku. Kradzionym oczywiście.
A czy to przypadkiem w burgerolandii nie jest tak, ze mozna LEGALNIE jezdzic bez kasku na motocyklu? kurwa pajace pierdolone, moze i ty jedziesz choperem 30kmh, ale ktos inny w ciebie wjedzie... kto wpadł na pomysł żeby nie trzeba było mieć kasku.. ja bym wprowadził obowiązek kasku i przynajmniej góry kombinezonu..
oby ktoś mu zapierdolił ten motorek.
Kopnął bo kierunek mu nie działał, widać wyraźnie że po zajebaniu kopa, kierunek się włącza, czyli wszystko w porządku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów