Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu,
na jezdni jednokierunkowej,
na jezdni dwukierunkowej jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku.
rozumiem ze to tlumaczenie z rosyjskiego? I napewno jest to FAKE poniewaz "prawo o ruchu drogowym" "Dz.U." Jaki kurwa dziennik ustaw?! Jakie prawo ?!
A tak swoją drogą sam jeżdżę, w sumie nawet na bardzo podobnej Hondzie 954, ale z czystym sumieniem przyznam że 50% motocyklistów to banda idiotów, którzy zdali prawko na 250ccm która chodzi jak skuter i uważają się za mistrzów, a większość nie rozróżnia nawet z której strony jest prawa na skrzyżowaniach równoległych czego ostatnio byłem świadkiem.
jest mały problem, bo to nie zmienia faktu że taki manewr trzeba wcześniej sygnalizować (niech ktoś mądry powie czy to zrobił czy nie) i nie ma obowiązku osobówka patrzeć non stop czy wariat się mu nie wpierdoli na trzeciego. Bo tam każdy jechał po swoim pasie a intruzem był motocyklista. Nie miał miejsca a mimo to się wepchnął, uderzył w osobówkę po czym próbował uciec. Brawa za odwagę i za debilizm że to jeszcze do neta wrzucił, dla takich to co najwyżej traktor.
Sztandarowa gadka motoro-debili. Patrz w lusterka. lewe, prawe, tylne, bo MY jedziemy!po huj kierowcy to lusterko jak i tak w nie niepatrzy
Jakos ludzie na skuterach mogą normalnie jechać, a to dlatego, ze nie mogą dać w pizdę. A jak taki na motocyklu daje w pizdę i jedzie ponad 100 na drodze do 50 to już dla mnie jest zjebem (a takich jest 80% z moich obserwacji)
Sam lobie czasem autem pozapierdalac ale nie w centrum miasta, i tylko wtedy, gdy wiem, ze nikomu nie stworze zagrożenia.
Dlaczego oni nie mogą normalnie jechać, swoim pasem, równo ze wszystkimi? Tylko zawsze tak zapierdalają slalomem mijając auta na milimetry. Po pierwsze to niebezpieczne a po drugie to wkurwia.
Jakos ludzie na skuterach mogą normalnie jechać, a to dlatego, ze nie mogą dać w pizdę. A jak taki na motocyklu daje w pizdę i jedzie ponad 100 na drodze do 50 to już dla mnie jest zjebem (a takich jest 80% z moich obserwacji)
Sam lobie czasem autem pozapierdalac ale nie w centrum miasta, i tylko wtedy, gdy wiem, ze nikomu nie stworze zagrożenia.
Bo tu chodzi o adrenaline Ale podpisuje się pod post kolegi wyżej, że 80% motocyklistów to idioci, którzy potem tylko płaczą jacy to kierowcy nie są źli. Oczywiście to samo sie tyczy kierowców samochodów.
Tylko moim drodzy znawca popatrzcie w 0:15 jak auto mu zwężyło drogę motocykliście
Jeśli masz prawo jazdy to pewnie na bazarze kupiłeś. Ta biała kreska między pasami to nie jest pas szybkiego ruchu dla motorów. Motocyklista wyprzedzał z prawej i na trzeciego.
To czy się ktoś maździe wjebał, mniejsza o to:
Motocyklista wyprzedzał prawej strony jadąc tym samym pasem co auto.
A najważniejsze, auto jechało po torach - a po torach jeździ się fatalnie i zrzuca auto w jedną bądź w drugą stronę, tak więc od motocyklisty - rozpierdol sie pojebie tylko nie zabij nikogo przy tym.
Bo tu chodzi o adrenaline Ale podpisuje się pod post kolegi wyżej, że 80% motocyklistów to idioci, którzy potem tylko płaczą jacy to kierowcy nie są źli. Oczywiście to samo sie tyczy kierowców samochodów.
Jak motocyklistom potrzeba adrenaliny, to niech jadą do zoo i wskoczą na wybieg dla niedźwiedzi. Adrenalina taka sama, ale większy pożytek, bo zoo wyda mniej kasy na żywienie zwierząt.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów