Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z drugiej strony kierowca przesadził. Przecież to tylko lusterko, po uj mam jeszcze rysować sobie cały bok, tylko po to, żeby dopiec motocykliście który mi je przestawił. Lusterko wystarczy tylko ustawić we właściwą pozycję, a tak boczek do lakierowania.
jak czytam wasze durne komentarze to nie wiem czy smiac czy plakac! (...) i nie zapomnijmy o tym ze osobka tez ma hamulce widzac takiego dawce powinien nacisnac na ten hamulec i bylo by po krzyku..
Idź się może pierdolnij czymś z łeb. To zawsze kierowca ma świętej krowie ustąpić? Nawet jak wina jest świętej krowy?
MOTOCYKLISTO! Patrz w lusterka! SAMOCHODY są wszędzie.
[...] i nie zapomnijmy o tym ze osobka tez ma hamulce widzac takiego dawce powinien nacisnac na ten hamulec i bylo by po krzyku.. ale stalo sie stalo i juz! tak widze to czerwne auto... ale jest tez zasada prawej reki powinien ustapic. a tlumaczenie ze jechal swoim pasem tez jest glupie, jak wymijasz rower to opuszczasz jego pas ruchu?
1. Mógł go kurwa nie zauważyć, kierowca ma obserwować co się dzieje przed nim, a w lusterka się kurwa patrzy, jak sie wykonuje jakiś manewr, a on nie wykonywał. Obowiązkiem motocyklisty było zadbanie o to aby nie jebnąć w auto, bo to on wykonywał manewr wyprzedzania i to on nie zachował odstępu przy wyprzedzaniu, i jeszcze kurwa jechał po nie swoim pasie, po to jest w przepisach ze z prawej mozna jak są dwa(w zabudowanym) lub trzy(poza nim) pasy żeby z nich korzystać.
2. Czy ty kurwa wiesz w ogóle co to jest zasada prawej ręki? - "Zasada "prawej ręki" - pierwszeństwo z prawej strony - obowiązuje na skrzyżowaniach, a także wszędzie tam, gdzie przecinają się kierunki ruchu." a jak nie trudno zauważyć tu się nic nie przecina.
3. Wymijanie jest to przejeżdżanie lub przechodzenie obok pojazdu lub uczestnika ruchu poruszającego się w przeciwnym kierunku. Więc chyba kurwa nie muszę.
4. Najpierw zrób prawko, a potem się wypowiadaj. Bo nie masz pojęcia o czym mówisz.
@up dobra wiem "niema" to osoba niema. Miało być "nie ma" - sorry.
Spoko, motocyklista uderzył w lusterko bo kozaczył. Kierowca samochodu umyślnie zajechał motocykliście drogę i doprowadził do kolizji (stłuczki), zobaczył kamerkę albo ochłonął i sobie poszedł. W żadnym kodeksie niema że motocyklista jest najważniejszy, niema też nic o kolizjach w rewanżu czy obronie przez atak
@up dobra wiem "niema" to osoba niema. Miało być "nie ma" - sorry.
Nie poszedł tylko auto oglądał czy jeszcze czegoś nie uszkodził.
2. Czy ty kurwa wiesz w ogóle co to jest zasada prawej ręki? - "Zasada "prawej ręki" - pierwszeństwo z prawej strony - obowiązuje na skrzyżowaniach, a także wszędzie tam, gdzie przecinają się kierunki ruchu." a jak nie trudno zauważyć tu się nic nie przecina.
Gówno prawda. Zasada prawej ręki obowiązuje też poza skrzyżowaniami. Trzy pasy w jednym kierunku, na lewym auto, na prawym auto, a na środkowym luka. Oba mają zamiar wjechać w tę lukę. Kto ma pierwszeństwo? Nie, nie ten, kto ma Autocasco. Ten z prawej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów