📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierwszeństwo nie gwarantuje nieśmiertelności.
Cipelator napisał/a:
Pierwszeństwo nie gwarantuje nieśmiertelności.
Pierwszeństwo nie gwarantuje pierwszeństwa.
Po tej stronie skrzyżowania jest znak "stop";po stronie z której nadjechał samochód,zda się-przyjrzawszy się uważnie-zda się,że też jest ten znak..Winien jest kierowca samochodu..
Typ na rowerze jaki fart Latający kiblorz prawie zmiótł go z planszy
Kurwa. Nagrywanie z telefonu telefonem. Co za niedojeby. Wiem że w Brazylii bieda aż piszczy i internet jest drogi, ale jakieś wifi mogli by komuś ukraść swoim zwyczajem i wrzucić to po ludzku.
psychoza taka że jak słyszą hałas to czy winny czy nie wszyscy spierdalają...
Lord_Slizgacz napisał/a:
Kurwa. Nagrywanie z telefonu telefonem. Co za niedojeby. Wiem że w Brazylii bieda aż piszczy i internet jest drogi, ale jakieś wifi mogli by komuś ukraść swoim zwyczajem i wrzucić to po ludzku.
Rekordery CCTV rzadko mają WIFI albo BT. Trzeba po kablu najczęściej, a w robocie to trochę przypał
Wiem bo sam musiałem opierdolić gościa za to, że zgrywał sobie na telefon nagrania jak najebane baby szczały pod kamerą pokazując pizdy, a kamera na tyle dobra, że i ryje dobrze widać.
Potem administracja ma problemy, a sadole materiał do marszczenia freda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów