18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
C................r 2024-01-03, 13:36 4
Pierwszeństwo nie gwarantuje nieśmiertelności.
Zgłoś
Sadzone 2024-01-03, 13:53 2
Cipelator napisał/a:

Pierwszeństwo nie gwarantuje nieśmiertelności.

Pierwszeństwo nie gwarantuje pierwszeństwa.
Zgłoś
Caanonierka 2024-01-03, 14:02 2
Po tej stronie skrzyżowania jest znak "stop";po stronie z której nadjechał samochód,zda się-przyjrzawszy się uważnie-zda się,że też jest ten znak..Winien jest kierowca samochodu..
Zgłoś
Kutazz 2024-01-03, 14:28 3
Rowerzysta jak spierdala, na bank rower kradziony xD
Zgłoś
C................r 2024-01-03, 17:51
Sadzone napisał/a:

Pierwszeństwo nie gwarantuje pierwszeństwa.

Zgłoś
bosch86 2024-01-03, 19:44 2
Typ na rowerze jaki fart Latający kiblorz prawie zmiótł go z planszy
Zgłoś
Ukasz995 2024-01-03, 19:58
Lot 10 na 10 prawie jak Kamil
Zgłoś
L................z 2024-01-03, 20:22 2
Kurwa. Nagrywanie z telefonu telefonem. Co za niedojeby. Wiem że w Brazylii bieda aż piszczy i internet jest drogi, ale jakieś wifi mogli by komuś ukraść swoim zwyczajem i wrzucić to po ludzku.
Zgłoś
ziele828 2024-01-03, 20:45 1
psychoza taka że jak słyszą hałas to czy winny czy nie wszyscy spierdalają...
Zgłoś
pawus5 2024-01-03, 21:16 1
Był lepszy od Stocha dzisiaj w konkursie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-01-04, 10:33
Lord_Slizgacz napisał/a:

Kurwa. Nagrywanie z telefonu telefonem. Co za niedojeby. Wiem że w Brazylii bieda aż piszczy i internet jest drogi, ale jakieś wifi mogli by komuś ukraść swoim zwyczajem i wrzucić to po ludzku.

Rekordery CCTV rzadko mają WIFI albo BT. Trzeba po kablu najczęściej, a w robocie to trochę przypał
Wiem bo sam musiałem opierdolić gościa za to, że zgrywał sobie na telefon nagrania jak najebane baby szczały pod kamerą pokazując pizdy, a kamera na tyle dobra, że i ryje dobrze widać.
Potem administracja ma problemy, a sadole materiał do marszczenia freda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów