📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeno tylko pytanie.
Po co ?
Czy wszyscy motocykliści i kiblarze to pedały ?
Za dużo razy się to na filmikach dzieje (ich pedalskie zachowania) by odrzucać tą tezę. Obawiam się że jednak jest to prawda.
A zaraz sadolowi motocipeusze wagino-sceptycy, zaczną w komentarzach ich bronić i że wcale na zlotach motocyklowych nie obrabiaja pały kolegom, wcale, wcale
Po co ?
Czy wszyscy motocykliści i kiblarze to pedały ?
Za dużo razy się to na filmikach dzieje (ich pedalskie zachowania) by odrzucać tą tezę. Obawiam się że jednak jest to prawda.
A zaraz sadolowi motocipeusze wagino-sceptycy, zaczną w komentarzach ich bronić i że wcale na zlotach motocyklowych nie obrabiaja pały kolegom, wcale, wcale
Nie mają odwagi.
Co innemu komuś w lustro zajebać w czasie jazdy i uciec
Trochę nicków tu się przewija jak bronią swojego zjebania umysłowego, ciekawe czy któryś się odezwie ?
Zna ktoś francuski i mi wyjaśni, bo za chuja nie umiem tego poukładać sobie w głowie?
Mzimu napisał/a:
Zna ktoś francuski i mi wyjaśni, bo za chuja nie umiem tego poukładać sobie w głowie?
Ja tak komunikatywnie, ale coś w stylu: ”liż oponkę, kochaj swoj motorek, ssij łańcuch a w tle jebać lewactwo”
Gorsze niż pedofilia. Nie ma na to paragrafu?
TwójCzarnyPan napisał/a:
Gorsze niż pedofilia. Nie ma na to paragrafu?
Tak. Poszukaj w kk.
Art. 887 Obcowanie płciowe z motocyklem/motorowerem małoletnim lub doprowadzenie go do poddania się czynnościom seksualnym
Kto obcuje płciowo z małoletnim motocyklem/motorowerem poniżej lat 4 lub dopuszcza się wobec takiego motocykla/motoroweru innej czynności seksualnej lub doprowadza go do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 151.
@SkoPio1
A Rene był pedałem.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
A Rene był pedałem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów