Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co nie zmienia faktu, że przy takim cacku wymiana chociażby sprzęgła będzie kosztowała tyle co nowy japoński motocykl tej samej klasy co BMW.
Ten silnik przejeździ kilka japońskich motocykli. Niestety, mimo zaawansowania technologicznego Japończyków, ich silniki są zbyt wyśrubowane.
Kiedy widzę "zintegrowana skrzynia biegów", to przypomina mi się moment, kiedy producenci smartfonów zintegrowali baterię z urządzeniem.
To skoro tak juz sie otworzyles w temacie swoich wspomnien, powiedz prosze czy jak widzisz parowke ujebana w musztardzie to tez przypomina ci sie twoj stary ?
Z tego co widzę, to to jest automat, więc w sumie zintegrowana skrzynia to akurat najmniejszy problem. Ciekawi mnie strasznie wał napędowy zamiast łańcucha. Niemniej bardziej widziałbym w tym filmiku możliwości edukacyjne. Jeśli potrafisz nazwać przynajmniej połowę części w silniku to możesz dumnie uważać się za faceta a jak nie to do piachu. Chyba, że jesteś baba - to do kuchni.
Z tego co widzę, to to jest automat
to to jest automat
automat
Rozumiem, że jesteś ślepcem? Może jeszcze przekładnię CVT tam zamontowali?
Polecam na prędkości 0.25 obejrzeć jeszcze raz od 0:30 do 0:35.
Albo jak sam mówiłeś:
Jeśli potrafisz nazwać przynajmniej połowę części w silniku to możesz dumnie uważać się za faceta a jak nie to do piachu. Chyba, że jesteś baba - to do kuchni.
Bo widzę, że silniki motocyklowe to tylko w internetach widziałeś.
a z tego co ja widzę to jest to skrzynia kłowa sekwencyjna niezsynchronizowana
owszem są motocykle z automatyczną stopniową skrzynią biegów, przykładem jest NC700 w odpowiedniej wersji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów