Od innej strony
Od innej strony
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od razu zaznaczam, że nie ja jestem pizdą, która kozaczyła, bo pewnie tak to byście obrócili.
To ty jesteś tą pizdą która kozaczyła.
To ty jesteś tą pizdą która kozaczyła.
Widzę wolna niedziela i już odpierdala co? Wróciłbyś na kase do biedronki, bo nie wiesz co ze sobą zrobić?
Z tego powodu można kibicować agresorowi niszczącemu czyjąś własność? Bo właściciel, choć mniejszy, nosi rękawiczki? W życiu "rozumowania" pryszczatych piździelców z sadola nie zrozumiem.
Piwko dla Pana, który mimo mniejszych gabarytów posłał ścierwo tam gdzie jego miejsce. Wy też tam się znajdziecie pizdeusze, jeśli swój język przeniesiecie z klawiatury w piwnicy na ulicę.
Lubię motocykle, samochody, łodzie, samoloty - kurwa, mechaniczny świat jest piękny. Poznałem w życiu mnóstwo pizd, które bały się szczególnie motocykli i samolotów, ale żadna z nich nie była z tego dumna - w przeciwieństwie do was, nieudacznicy. Ze swoją ułomnością próbujecie się ostatnio wywyższać, obrażając z automatu ludzi na motocyklach. W dawnych czasach tacy jak wy bali się nawet podejść do konia, teraz ze swojego strachu próbujecie zrobić zaletę w swoim piczkowym towarzystwie wzajemnej adoracji. A chuj wam w cipki.
@up
Z tego powodu można kibicować agresorowi niszczącemu czyjąś własność? Bo właściciel, choć mniejszy, nosi rękawiczki? W życiu "rozumowania" pryszczatych piździelców z sadola nie zrozumiem.
Piwko dla Pana, który mimo mniejszych gabarytów posłał ścierwo tam gdzie jego miejsce. Wy też tam się znajdziecie pizdeusze, jeśli swój język przeniesiecie z klawiatury w piwnicy na ulicę.
Lubię motocykle, samochody, łodzie, samoloty - kurwa, mechaniczny świat jest piękny. Poznałem w życiu mnóstwo pizd, które bały się szczególnie motocykli i samolotów, ale żadna z nich nie była z tego dumna - w przeciwieństwie do was, nieudacznicy. Ze swoją ułomnością próbujecie się ostatnio wywyższać, obrażając z automatu ludzi na motocyklach. W dawnych czasach tacy jak wy bali się nawet podejść do konia, teraz ze swojego strachu próbujecie zrobić zaletę w swoim piczkowym towarzystwie wzajemnej adoracji. A chuj wam w cipki.
Nie zesraj się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów