Akurat tu się pomyliłeś ci kolesie to nie motopizdeczki, kolesie mają jaja ze stali, kto był chociaż raz na zawodach to widział jak zapierdalali
Zgadzam się z Tobą. Ja tylko wpisuje się w stylistykę sadola, Mogłem dopisać post scriptum, że to żadne motopizdeczki. bo sam ich szanuje, ale jeszcze piwek bym nie złapał i co by było.
Jakie jaja ze stali ? śmiesznie pełzał po asfalcie jak glizda. Gdyby miał jaja ze stali to by na luzaku opuścił tor.
Można mieć jaja ze stali i być obsranym
Ogólnie to szczęście i trochę umiejętnośći że go nic nie jebło
Jakie jaja ze stali ? śmiesznie pełzał po asfalcie jak glizda. Gdyby miał jaja ze stali to by na luzaku opuścił tor.
Jak bys mial takie portasy pelne jak on to tez bys pelznal
Akurat tu się pomyliłeś ci kolesie to nie motopizdeczki, kolesie mają jaja ze stali, kto był chociaż raz na zawodach to widział jak zapierdalali
Co ty pierdolisz? Przecież zapierdalają na tych torach, jak każda motopizda na mieście, czy autostradzie. Po zawodach "na torze" pewnie też zapierdalają po ulicy, jak każde motocipa. A że tu nikt motocipy nie rozjechał, to był zwykły fart.
a ty dalej nic
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów