📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie siad płaski do laski.
rapidu napisał/a:
Przyjął pozycje do berła
Nowe wytyczne kaczorządu... A ten prosi o 700+ Przedstawiciela Władzy
Może teraz w radiowozach będą jeździć księża - mandat na pokutę i rozgrzeszenie. Przy okazji wyzna inne grzechy.
On tak sam z własnej woli uklęknął przy nich? To trzeba mieć ładnie z garem najebane. A niech ruszą dupę a nie siedzą jak pizdy w tym aucie.
A mnie się wydaje, że koleś po prostu za wysoki aby się wypinać przy radiowozie.
"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak, by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego."
Piotr I Wielki
Piotr I Wielki
tycho napisał/a:
Motopizdeczka na spowiedzi.
Tytuł powinien brzmieć "W paszczu piat'diesiat, w żopu sto".
wstyd jak chuj
Nierozómiem co tó takiego śmiesznego jest? pżecież zamiast ssie shylać Pan postanowił sobie ókócnąć aby mniej obciążyć kręgosłóp
i699 napisał/a:
Nierozómiem co tó takiego śmiesznego jest? pżecież zamiast ssie shylać Pan postanowił sobie ókócnąć aby mniej obciążyć kręgosłóp
Przez 10 lat 65 postów. Ewidentnie Ty jesteś na zdjęciu....
W życiu niby różnie bywa... ale bez przesady
CzasNaKwas napisał/a:
On tak sam z własnej woli uklęknął przy nich? To trzeba mieć ładnie z garem najebane. A niech ruszą dupę a nie siedzą jak pizdy w tym aucie.
Nie usiadł na tylnym siedzeniu radiowozu z prostej przyczyny, kombinezon. A dla tych co nie wiedzą, w kombinezonie się nie chodzi, nie siedzi nie kuca, bo poprostu jest nie wygodnie. Dlatego sobie chłop klęczy i to na sliderach. Może to i śmiesznie wygląda, ale na pewno się do nich nie modli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów