Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Z................w 2024-05-03, 6:33
Jazda motorem to jest jak jeden raper nawijał ,, życie na krawężniku "jak krawęznik jak maczeta joł joł aleco wy chesterzy wiecie o tym!!!masakra

miało być chakerzy!! joł joł

Przekaż jest taki że wy a nie ja do pracy madafaka pozdro ziomy

Chejterzy

Przekaż leci

Przekaz

Głupie t9
Zgłoś
Tadzik_Na_Górę 2024-05-03, 8:06 3
Idź już spać i wytrzeźwiej kolego
Zgłoś
Janko 2024-05-03, 10:03
Idź pan kurwa w chuj
Zgłoś
killua 2024-05-03, 11:09 1
wydaje się ze calkiem niezle panuje nad maszyną.
Zgłoś
bambinizm 2024-05-03, 11:20
Zbysław napisał/a:

Jazda motorem to jest jak jeden raper nawijał ,, życie na krawężniku "jak krawęznik jak maczeta joł joł aleco wy chesterzy wiecie o tym!!!masakra
Przekaż jest taki że wy a nie ja do pracy madafaka pozdro ziomy
Chejterzy
Przekaż leci
Przekaz
Głupie t9

Nie wiem na kim jakie chciałeś zrobić wrażenie, ale na mnie jakieś zrobiłeś...
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-03, 12:07 1
Zbysław napisał/a:

Widzę że kolega fan rapu. Za moich czasów nie było jeszcze stringów i hip-hopa. Rapowałem wtedy z tym ziomkiem po całej Polsce, dziewczyny zdejmowały na koncertach dla nas majtki przez głowę !

Nie mów że nie znasz?

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
smc 2024-05-04, 12:40
Gruba tak zarzuca dupą, że umiejętności nie starczyło.

Zwalił więcj ak zwykle na kolegę...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów