📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I zamiast zebrac jak najszybciej ten zlom to bedzie debil tarasowal przejazd
Jebane kółko wzajemnej adoracji. Pewnie każdy znich ma instagrama, a w nim 100 zdjęć ze swojom maszynom. Bez motorów ci ludzie są jak LGBT bezmedialnej atencji, czyli zwykłymi wyrzutkami.
sam jesteś motopizda, jeździsz pewnie jakimś fiatem tipo 1.4 albo innym gównem i żal ci dupę ściska
niemamskarpet. napisał/a:
sam jesteś motopizda, jeździsz pewnie jakimś fiatem tipo 1.4 albo innym gównem i żal ci dupę ściska
odezwała sie motopizda. weź wyluzuj, na sadolu jesteś.
Mogliby chociaż kurwa zjechać z drogi, a nie, jeden się wypierdolił i już cała wycieczka sobie robi piknik na pasie.
Chuj, wybaczam. Co innego gdyby to był cweloza na kolarzówce w peletonie z przyjaciółmi,, oooo wtedy to bym darł łacha z jego popisów. A tak na marginesie dziś zaobserwowałem Pana, oczywiście ubiór stosowny obcisłe leginsy itp, jak popierdalał pedalakiem pasem awaryjny po drodze EKSPRESOWEJ. Takiej chujozie tylko kij w szprychy i niech drze ryja po asfalcie.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Miłego dnia wszystkim życzę.
Typowa motokurwa i nic więcej, zero poszanowania dla takich. Ulica to nie plac zabaw i jeszcze torują ruch. Motocykliści przepraszają za takie motopizdy, też mamy z nimi wielki problem.
Co ty pierdolisz? Gość na filmie to motopizda. W chuj ludzi potrafi jeździć motorem, a nie przekształca się w motopizdy. Taka cecha charakteru.
Jak większość ludzi na sadolu tutaj zwyzywają cię za to ze nie pracujesz w korpo i masz jakiekolwiek pasje
Umiem_modować napisał/a:
Jebane kółko wzajemnej adoracji. Pewnie każdy znich ma instagrama, a w nim 100 zdjęć ze swojom maszynom. Bez motorów ci ludzie są jak LGBT bezmedialnej atencji, czyli zwykłymi wyrzutkami.
Ten z kamerką ma nawet zajebiste futerko(widać na początku) więc tych związków LGBT jest więcej.
Tutaj się akurat zgodzę, ten gość to pizdeczka bez doświadczenia...
Czy ja wiem, to że robią fotki i wstawiają w neta to nie świadczy że potrzebują atencji. Tak samo jak ty pewnie wstawiasz jakieś posty na fb czy coś w tym stylu to też potrzebujesz atencji ¯\_(ツ)_/¯
Umiem_modować napisał/a:
Czy ja wiem, to że robią fotki i wstawiają w neta to nie świadczy że potrzebują atencji. Tak samo jak ty pewnie wstawiasz jakieś posty na fb czy coś w tym stylu to też potrzebujesz atencji ¯\_(ツ)_/¯
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów