Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- szlifierka jest? Jest
- debilizm jest? Jest.
- ignorancja podwójnej ciągłej, napisów w najczystszej postaci jest? Jest
- poszkodowana motopizda jest? Jest.
- poszkodowani w samochodzie, oraz postronni są? Nie ma. I prawidłowo!
Dla mnie jeździjcie i 400km/h na tych waszych dosłownie i w przenośni maszynkach do mięsa, ale nie zabierajcie postronnych do grobu, nie niszczcie mienia (słupki, znaki, latarnie, sygnalizacje, przystanki, ławki). Rozpierdolcie się kulturalnie na jakimś drzewie, czy tam rowie. Nikt po was płakać nie będzie . Drzewu krzywdy nie zrobicie, bo po sążnistych pierdolnięciach w ponad 100 letnie drzewa co najwyżej kora się zedrze.
Może przeczytał ale informacja że jest na Słowacji na chuj mu potrzebna ?
Dobrze, że super otagowałeś, będzie naprawdę łatwo znaleźć w razie jakiegoś dubla czy coś.
Nawet słowa "wypadek" nie użył.
Jak się na tym zastanowić to pewnie w tagach wstawił swoje pseudonimy.
Miód dla moich oczu i serca.
- szlifierka jest? Jest
- debilizm jest? Jest.
- ignorancja podwójnej ciągłej, napisów w najczystszej postaci jest? Jest
- poszkodowana motopizda jest? Jest.
- poszkodowani w samochodzie, oraz postronni są? Nie ma. I prawidłowo!
Dla mnie jeździjcie i 400km/h na tych waszych dosłownie i w przenośni maszynkach do mięsa, ale nie zabierajcie postronnych do grobu, nie niszczcie mienia (słupki, znaki, latarnie, sygnalizacje, przystanki, ławki). Rozpierdolcie się kulturalnie na jakimś drzewie, czy tam rowie. Nikt po was płakać nie będzie . Drzewu krzywdy nie zrobicie, bo po sążnistych pierdolnięciach w ponad 100 letnie drzewa co najwyżej kora się zedrze.
Hahaha to samo moż śmiało powiedzieć o autopizdach, zaspierdala bo mysli, że w razie draki pucha go ochroni a tu chuj wjebie sie taki w przystanek i postronnych ludzi zabije.
Jakim trzeba być dzbanem żeby zwalniać na zakręcie i dziwić się, że wyniosło go na drugi pas
Jakim trzeba być dzbanem, żeby nie wiedzieć, że w zakrętach można zwalniać, przyśpieszać, a nawet zmieniać biegi. Jak się potrafi
Jakim trzeba być dzbanem, żeby nie wiedzieć, że w zakrętach można zwalniać, przyśpieszać, a nawet zmieniać biegi. Jak się potrafi
Może gdyby zwolnił PRZED zakrętem to by się nie wypierdolił? Czaisz kurwa różnicę między zwolnieniem NA zakręcie a PRZED zakrętem?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów