📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Popełnił wszystkie możliwe błędy:
1. Skoczył na trawę/ grunt (który wchłoną część siły uderzenia)
2. Wybrał za niski budynek.
3. W ostatniej chwili się rozmyślił i upadł na ręce (też zamortyzował upadek). Jakby spadł pionowo z głową w dół odcinek szyjny jebnąłby.
1. Skoczył na trawę/ grunt (który wchłoną część siły uderzenia)
2. Wybrał za niski budynek.
3. W ostatniej chwili się rozmyślił i upadł na ręce (też zamortyzował upadek). Jakby spadł pionowo z głową w dół odcinek szyjny jebnąłby.
a w basenie nie było wody
Już bardziej bezpiecznie skoczyć chyba nie mógł, i jeszcze się łapami zasłaniał, amator.
Kto wybiera tak niski budynek na samobójstwo? Najlepsze są jakieś mosty na odludziu, ale ten tutaj nie miał honoru żeby odejść na zawsze.
Sam mieszkam w pobliżu wysokiego wiaduktu i jak dotąd frekwencja zgonów po skokach jest bardzo wysoka, chociaż ostatnio jakiś amator nie wiem jakim cudem zdołał przeżyć ale się konkretnie połamał (ciekawe czy jest teraz z siebie zadowolony).
Kto wybiera tak niski budynek na samobójstwo? Najlepsze są jakieś mosty na odludziu, ale ten tutaj nie miał honoru żeby odejść na zawsze.
Sam mieszkam w pobliżu wysokiego wiaduktu i jak dotąd frekwencja zgonów po skokach jest bardzo wysoka, chociaż ostatnio jakiś amator nie wiem jakim cudem zdołał przeżyć ale się konkretnie połamał (ciekawe czy jest teraz z siebie zadowolony).
Te co On kurwa na "kota" chciał w trawnik przyjebać ?
oby zdechł skurwysyn pierdolony
Co on sobie myślał, w zoo zawsze otaczała go klatka a teraz na wolności spanikował.
Karą za próbę samobójstwa powinna być śmierć, w Anglii dość długo to funkcjonowało.
Odczepcie się. Zrobił wszystko ok. Najważniejsze, że wybrał najwyższy budynek w mieście
"Można przewinąć do 34 sekundy."
Właśnie że kurwa nie można. Plajer wie lepiej od której sekundy chcesz oglądać.
Właśnie że kurwa nie można. Plajer wie lepiej od której sekundy chcesz oglądać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów