Najważniejsza jest motywacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tak bezczelnie z kompilacji... Szok.
@Pan_Marszałek
Ogólnie to, że filmik jest w jakiejś kompilacji chuj mnie to obchodzi nerdzie. Ja go nie widziałem także chuj ci w cyce.
Ogólnie to, że filmik jest w jakiejś kompilacji chuj mnie to obchodzi nerdzie. Ja go nie widziałem także chuj ci w cyce.
Były kompilacje, było fajnie. A teraz ludzie je tną, żeby za każdy filmik z osobna dostać piwa.
I bardzo dobrze, że wstawił bez kompilacji... Bo kto to ma czas oglądać kompilacje! Oby tylko wstawiali te ciekawe( ) ewentualnie 'okropne'.
Co z tego, że pod spodem jest kompilacja z tym właśnie oto filmikiem
Mozemy przestac wrzucac vine'y na Sadistic? Od tego jest vinescooe. Tam wszystko jest.
Sławihuj napisał/a:
@Pan_Marszałek
Mało mnie obchodzi co widziałeś, a czego nie widziałeś.Materiał pojawił się już wcześniej, więc trzeba to zaraportować.
A tak poza tym:
Pan_Generał napisał/a:
Pierdolisz jak typowy strażnik miejski.
"Bo najważniejszy jest paragraf i chuj!"
Eustachy6 napisał/a:
@Pan_Marszałek Pierdolisz jak typowy strażnik miejski.
"Bo najważniejszy jest paragraf i chuj!"
Rozumiem, że mam nie raportować materiałów, które już się pojawiły ,bo może ktoś jeszcze ich nie widział...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów