Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mourinho o Balotellim
M................o • 2013-06-11, 18:41
Jak zawodnik powinien się słuchać swojego trenera.

Angielski na poziomie łotewskiego zimioka wymagany.
Zgłoś
Ptoon 2013-06-11, 20:01 47
Zgłoś
~Vuko 2013-06-12, 1:21 3
Balotelli wyżej sra niż dupę ma.

Od zawsze mnie wkurwiał, bo miał przebłyski od czasu do czasu, ale cały czas nosił się jak Pan. Wielce obrażony na trenera bo go na ławce posadził albo publicznie skarcił :<
Zgłoś
Elbi 2013-06-12, 2:20 9
@Ptoon

Zderzenie murzyna z cywilizacją.
Zgłoś
Santoryn 2013-06-12, 2:31 3
Pamiętam ten wyczyn Balotteliego, grajek niezły ale zbyt szybko pomyślał ze jest najlepsza 9 na świecie, zwinny silny murzyn idealny do wielu innych czynności na pańskich włościach niż kopanie piłki.

" Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka "
Zgłoś
dupeczki 2013-06-12, 9:01
Mourinho się uśmiecha o.O
Zgłoś
lukas0017 2013-06-12, 9:59
it`s funny, because he`s black
Zgłoś
maras2689 2013-06-12, 10:27
Kłamie skurwiel, sprawdziłem protokół meczowy i Balotelli dostał druga żółtą kartę , a w konsekwencji czerwoną w 60 minucie meczu. Wszędzie pierdoleni łgarze wypaczający rzeczywistość!!!
Zgłoś
j................1 2013-06-12, 14:42 1
ale nIEMCÓW w Warszawie zgasił.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-06-12, 16:02
piepszony panicz pewnie nigdy nie ruchał
Zgłoś
t................a 2013-06-12, 17:38
Nie wiem czego oczekujecie od murzyna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów