📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Bardzo srogi wpierdol w sam raz na sadola, piwko
nom, już niedługo we Francji będą tak trzepać francuzów za bycie rodowitymi francuzami... chyba, że Francuzi wywieszą białą flagę i uciekną, no właśnie gdzie uciekną?
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
SirMajkel napisał/a:
chyba, że Francuzi wywieszą białą flagę i uciekną, no właśnie gdzie uciekną?
Sami wskoczą do swoich grobów i osobiście się zakopią.
Umarł czy zemdlał?
I nikt mnie nie przekona, że życie bez religii nie jest lepsze.
I nikt mnie nie przekona, że życie bez religii nie jest lepsze.
Szkoda że był to alawita.
Gdyby był to sunnita, salafita to niech zdycha w męczarniach i oglądało by się to z przyjemnością, tak to trochę chujowo
cda.pl/video/104702c6
cda.pl/video/99749dc
To już się lepiej ogląda
Gdyby był to sunnita, salafita to niech zdycha w męczarniach i oglądało by się to z przyjemnością, tak to trochę chujowo
cda.pl/video/104702c6
cda.pl/video/99749dc
To już się lepiej ogląda
Jak można być takim zimnym skurwysynem i robić coś takiego drugiemu człowiekowi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów