Więc poradzili sobie po swojemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo dobrze, tłumok nie rozumie po dobroci to niech jedzie auto-butem.
Brawo dla młodzieży.
No pewnie że dobrze Nawet palaczowi się to spodobało czekał jeszcze aż mu poduszeczkę podłożą. Hahha jaki luzik, leży sobie i nawet mu szlug z mordy nie wypadł. Szacun. Wyjebane po całości. Aż mi się wierszyk przypomniał "Pluj na losy świata tego. Wypnij dupę do każdego, a jak ktoś się napatoczy, chlapnij rzadkim gównem w oczy". Nie było tu gówna ale cała reszta by się zgadzała.
A mógł pokombinować
__Tux__ napisał/a:
Ciekawe czy dwumetrowego karka też by tak wyciągnął.
To Rosja. Tam na dwumetrowego karka znajdzie się dwu i pół metrowy.
tak wyglądają efekty pracy najwyższych wladz Rosji,
bufor psychologiczny dla mas, bez zagłebiania się w ten poszczególny przypadek,
poczytajcie opracowania na temat postępowania socjologicznego z obywatelami ,w latach 80-tych ,w Polsce
ruscy naprawdę mają doskonałych fachowców, w postaci
psychologów, psychiatrów, socjologów i innych specjalistów, którzy pomagają osiągnąć cel ....Wielka Rosja
jarocin, był fajny
poczytajcie opracowania na temat postępowania socjologicznego z obywatelami ,w latach 80-tych ,w Polsce
psychologów, psychiatrów, socjologów i innych specjalistów, którzy pomagają osiągnąć cel ....Wielka Rosja
jarocin, był fajny
Takie stare pierniki są najgorsze. Odjebią coś i jeszcze się wykłócają.
Jorgen888 napisał/a:
tak wyglądają efekty pracy najwyższych wladz Rosji,
Serio myślisz, ze kogoś to interesuje i będzie czytał?
Jorgen888 napisał/a:
jarocin, był fajny
A ktoś powiedział, ze ruscy NIE maja fachowców u siebie w kraju?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów